Hvorfor er det blitt tull?

2 days ago 6



Jeg vil takke Fremskrittspartiets Steinar Rørvik for hans morsomme innlegg om jernbanens viderverdigheter i avisen 14. oktober.

Foto: Vegge, Tormod Flem / Fædrelandsvennen

Det er morsomt fordi vi kjenner oss igjen i de beskrivelsene han gir. Men så stopper det der: han bruker ikke dette til annet enn å vise hvor ille det er, ikke til å gå videre med hva som kan gjøres med elendigheten.

Så derfor går jeg ut fra at Rørvik følger dette opp. Siden han har sett hva parteringen av NSB har ført til, regner jeg derfor med at han vil arbeide for at det ineffektive og kostbare jernbanesystemet den forrige regjeringen belemret oss med, vil bli avløst av et nytt og sterkere NSB.

Istedenfor å satse på jernbanen har Fremskrittspartiet fått samfunnet til å kaste bort ganske mange millioner på å bygge en overdimensjonert motorvei ved Mandal som nesten ingen vil bruke. Jeg går derfor ut fra at han nå vil gå inn for å overføre midler til jernbaneutbygging fordi hovedveien vestover kan bygges som en trafikksikker trefeltsvei der det er nødvendig. Så kan vi både få råd til en trygg vei og en jernbane som går der den skal.

Togtull i Agder

Read Entire Article