Hvem snorker mest?

1 day ago 4



Kjære Frode Thuen

Foto: Shutterstock
  • Jøsus

Publisert: Publisert:

For mindre enn 20 minutter siden

iconDrøset

Drøset er et skråblikk skrevet av utvalgte journalister i Aftenbladet.

Jeg har vært gift med kånå i mange år. Iallfall virker det sånn når jeg tenker etter.

Hun påstår at jeg snorker en del, og at det gjør at hun sover mindre enn det hun ellers ville gjort. Jeg hører hva hun sier, men jeg kan selvsagt ikke ta alt hun sier for god fisk. Jeg kan ikke utelukke at hun noen ganger – eller alltid – bare drømmer at jeg snorker.

Når hun tror eller drømmer at jeg snorker, tvinger hun meg over på siden. Hvis det skjer flere ganger på én natt, kan jeg bli liggende i samme stilling i mange timer. Dette kan føre til liggesår, noe som jo er livsfarlig.

Hvis jeg snorker, er det fordi jeg sover. Altså kan jeg ikke selv vite hva som er sant. Jeg kan ikke utelukke at jeg kan ha snorket av og til, spesielt i pollensesongen, men det finnes ingen klare beviser.

Kånå mener at hun aldri snorker selv, noe jeg har avvist som usannsynlig. Siden jeg som regel sovner på et blunk om kvelden og ikke våkner før det er morgen, har jeg små sjanser til å finne det ut.

Men her en kveld sovnet hun faktisk før meg. Og da fikk jeg det bekreftet med egne ører. Kånå snorket. Jeg måtte til og med gi henne et dytt i siden for at hun skulle slutte.

Dermed er det nå 1-1, etter min mening. 

Så nå handler det store spørsmålet om hvem som snorker mest. Og altså hvem som skal ta snorkeoperasjon.

Vi vet at begge er i stand til å snorke, men vi vet ikke, rent objektivt sett, hvem som snorker oftest, mest og lengst. Iallfall finnes det ingen beviser som kunne holdt i en tenkt rettssak.

Vi har diskutert muligheten for å gjøre lydopptak av nettene. Men det vil være ganske tidkrevende å høre gjennom. Dessuten vil det være umulig å vite hvem snorkingen tilhører, iallfall ifølge meg.

Skilsmisse er også en løsning, men da måtte jeg ha funnet på middag selv hver dag. Hva synes du?

Publisert:

Publisert: 4. oktober 2024 12:54

Read Entire Article