Hovland i tetsjiktet i Memphis etter feilfritt spill

1 month ago 32

17. august 2024 kl. 22:46

Leverkusen vant supercupen – slo tilbake etter rødt kort

Leverkusens evne til å aldri gi opp tok klubben til nok en tittel i Tyskland. Tross undertall ble det 2-2 og påfølgende straffeseier mot Stuttgart i supercupen.

I det 89. minutt kom utligningen fra Patrik Schick. Da hadde Leverkusen spilt med ti mann siden før pause.

I straffesparkkonkurransen scoret de på alt fra krittmerket og vant 4-3.

Victor Boniface ga Leverkusen 1-0 etter elleve minutter, men den tidligere Bodø/Glimt-angriperen måtte se ledelsen ryke etter kort tid.

Enzo Millot fikset utligningen, og det ble forsmaken på en tilsynelatende tung Leverkusen-kveld.

Mot slutten av 1.-omgangen bommet Martin Terrier på en takling og traff ankelen til Ermedin Demirovic med synlige knotter.

Dermed ble det rødt kort i Terriers offisielle Leverkusen-debut.

Med ti mann i over 50 minutter ble det for tøft for hjemmelaget å holde unna. Deniz Undav tok Stuttgart i føringen snaut halvveis ut i 2.-omgangen. Men nok en gang skulle Alonsos lag likevel finne en vei tilbake.