Gregersen-scoring da Atlanta fikset Inter Miami-møte

4 hours ago 2

Stian Gregersen sendte Atlanta opp i 2-0 over Montreal i MLS-sluttspillet tirsdag, men nordmannens lag måtte ut i straffesparkkonkurranse for å gå videre.

Stian Gregersen hjalp Atlanta videre i MLS-sluttspillet. Foto: Christinne Muschi / The Canadian Press via AP / NTB

Brooks Lennong og Gregersen sørget for at Atlanta ledet med to mål til pause. Like før hvilen raget nordmannen høyest i feltet og stanget ballen i nettet.

På det tidspunktet så det noenlunde komfortabelt ut for Gregersens lag, men i annen omgang utlignet Montreal etter to mål av Josef Martinez.

Det siste kom i siste ordinære spilleminutt og sørget for straffesparkkonkurranse. Atlanta-keeper Brad Guzan stoppet der Tom Pearces avslutning, og da alle andre straffer gikk i mål, kunne Atlanta juble for seier.

I første ordinære runde av sluttspillet venter ingen ringere enn Lionel Messis Inter Miami. Florida-laget var best i grunnspillet og er toppseedet inn i sluttspillet.

Gregersen og Atlanta starter med bortekamp fredag. Det spilles best av tre kamper i første runde, mens resten av rundene avvikles med én kamp.

Columbus Crew er regjerende mester etter finaleseieren over Los Angeles FC i fjor. Begge lag er tippet å gå langt også i årets utgave.