Full klinsj etter gest mot publikum: – Det renner over

2 hours ago 3

6. oktober 2024 kl. 19:11

Molde til semifinale i bitter Fagermo-debut

Molde vant 2-1 på Åråsen søndag kveld og dermed er de regjerende cupmesterne fra Romsdal klar for semifinale i cupen.

Og det skjedde ikke uten dramatikk. Molde ledet 1-0 til det var igjen 12 minutter, men da scoret LSK på deres første skudd på mål, en scoring signert supertalentet Alexander Røssing-Lelesiit (17).

Men på et kokende Åråsen, som trodde hjemmelaget var på full fart mot å overta kampen fullstendig, tok Molde-innbytter Frederik Ihler ansvar i det 87. minutt og satte inn 2-1-målet som sender dem videre til NM-semifinalen.

For Lillestrøms del fortsetter nedturen for den nedrykkstruede klubben. Søndagens kamp på Åråsen, Dag-Eilev Fagermos første som LSK-sjef, kunne bli en etterlengtet opptur for de gulsvarte. Men slik gikk det ikke.

Ikke siden 13. juli har LSK vunnet en fotballkamp. De har nå spilt 11 strake kamper uten seier.

24 kamper har det gått siden LSK gikk av banen uten å slippe inn mål.

Det er allerede klart at Sandnes Ulf blir siste hinder for Molde før en eventuell tur til Ullevaal, et Sandnes Ulf-lag som får hjemmebane i semifinalen på grunn av divisjonsforskjellen.