Forstår ikke de som holder med Liverpool i år

1 month ago 18



Manchester City er best og Arne kan ikke trene Liverpool.

Foto: Alastair Grant / AP / NTB
  • Jøsus

Publisert: Publisert:

Nå nettopp

iconDrøset

Drøset er et skråblikk skrevet av utvalgte journalister i Aftenbladet.

Nå var det alvor. Igjen. Premier League-sesongen 24/25 var sparket i gang. Endelig gikk det an å se noe annet enn Rosenborg som vinner over Viking eller KFUM som slår Hamarkameratene.

Nå var det tid for skikkelig fotball. Engelsk fotball med nesten ingen engelskmenn på banen. 

De store spørsmålene hadde ennå ikke svar. Ville Tottenham også i år lede ligaen i tre-fire dager før jul, men til slutt ende på ellevteplass? Hvor nær ville Arsenal være gullet i år? Kunne Leicester (Leisjester blant mødre) komme tilbake i toppen? Ville kjøpelaget Liverpool greie topp fem? 

Han var glad han ikke holdt med Liverpool i år. Alt var veldig usikkert. De hadde kjøpt en ny trener etter at guden Klopp stakk av. Han het Arne. An Arne.

An Arne hadde sikkert greie på fotball. Han kunne nok det med å ta en kamp av gangen, at cup er cup, ballen er rund og at det gjelder å skåre mer enn det andre laget på banen. Men kunne en Arne vinne Premier League som manager for Liverpool? Nei, aldri. 

Arne satt på en strømløs hytte i helgene og løste kryssord mens han hørte oppdateringer på NRK Sport på Dab-radioen han kjøpte på Europris det fæle året de slo av FM. Han trente ikke Liverpool.

Riktig nok vant de den første kampen, men det var mye på grunn av flaks. Og at motstanderen var Ipswich Town. Før jul ville Liverpool ligge midt på tabellen, og Arne få en veldig lang juleferie.

Han hadde bestemt seg for å holde med Manchester City i år også. De hadde den beste treneren og de beste spillerne, og de var ikke så mye kjøpelag som Liverpool. Og så hadde de Jærens store sønn, an Erling. 

Han kunne ha holdt med Arsenal også, siden Martin Ødegaard var kaptein der, men det ville være å ta en sjanse. Arsenal kunne være gode, men aldri best når det gjaldt. 

Han kunne selvsagt bytte underveis i sesongen. Hvis an Erling ble langtidsskadet og Manchester ble Shitty og ramlet nedover på tabellen, måtte han vurdere å bytte lag. Han orket ikke for mange tap i løpet av en sesong. Livet var for kort.

Men det så bra ut. Han luktet gull i år også.

Publisert:

Publisert: 23. august 2024 15:57

Read Entire Article