En god boligreise – mer enn bare eiendomsmegling

1 month ago 27



– Hele syv av ti nye kunder kommer etter anbefaling fra andre som enten har kjøpt eller solgt bolig gjennom en av våre meglere, sier Andreas Rasmussen, eiendomsmegler og partner i PrivatMegleren.

Annonsørinnhold produsert av Schibsted Partnerstudio

– Det handler om å sitte igjen med en god følelse.

Den erfarne megleren har solgt boliger i Bergen by gjennom to tiår og vet godt hva som utgjør en god bolighandel.

– Det er mye, men i bunn ligger ønsket om å oppleve en trygg og god handel. Skal du selge, er du ofte i tillegg opptatt av å oppnå en så høy pris som mulig.

Rasmussen tror at den høye andelen av kunder som anbefaler PrivatMegleren videre, kommer av deres sterke fokus på å møte kundenes forventninger.

Trygg og verdifull veiledning

– Vi kan gi både trygghet og verdifulle innspill helt fra man begynner å se seg om etter ny bolig. Det betyr at vi blir rådgiverne deres hele veien, ikke bare ved salget.

Ifølge Rasmussen har det flere fordeler:

– Du kan spare betydelige summer ved et kjøp med god veiledning. Samtidig kan det være svært lønnsomt å få gode råd knyttet til klargjøring av egen bolig.

De fleste som kjøper ny bolig, skal også selge.

– Her kommer vår skreddersøm inn. Vi tilpasser boligsalget til hver bolig og hver boligselger.

Rasmussen tror nettopp det er en av grunnene til at de fleste som ber om et tilbud fra PrivatMegleren, også velger å selge sin bolig gjennom dem.

– Ingen andre meglerforetak tilbyr en mer omfattende annonsering enn PrivatMegleren.

Som et eksempel nevner han «Ukens bolig» på finn.no og PrivatMeglerens eget verktøy, «Presisjon».

Sistnevnte er digitale boligannonser som gjennom bruk av kunstig intelligens og algoritmer selv finner veien til potensielle boligkjøpere via sosiale medier, Google og avisannonser.



– Presisjon treffer de som med høyest sannsynlighet vil være interessert i å kjøpe eiendommen din. Det vil si at de passive kjøperne også blir eksponert for annonsene, forklarer Rasmussen, og legger til:

– Vi har ved flere anledninger opplevd at en passiv kjøper, som egentlig ikke var på boligjakt, har endt opp med å kjøpe bolig etter å ha sett en av våre annonser fra Presisjon på nettet.

Lavt stressnivå

Den erfarne megleren trekker også frem tjenesten «Kvadrat».

– «Kvadrat» er en digital tjeneste som lar deg følge med på boligsalget ditt til enhver tid. Det er din personlige assistent hele veien til solgt. Jeg vet at svært mange boligselgere setter pris på å kunne følge boligsalget så tett, fremfor å lure på hvordan det egentlig går.

Kvadrat er skapt for å gi deg den aller beste opplevelsen når du skal selge noe av det mest verdifulle du har.



Tjenesten gir deg informasjon i sanntid om interessenter, antall påmeldte til visning og budgivere, og du kan følge budrunden direkte.

– Du ser alt megleren gjør og oppgavene du selv må gjøre, som for eksempel alle dokumenter til signering. Her får du også se bilder og prospektet ditt, som du enkelt godkjenner før publisering, forteller Rasmussen, og påpeker:

– Hvor involvert du ønsker å være, er helt opp til deg. Sjekk inn så ofte du vil, og velg selv om du ønsker å bli varslet når det skjer noe nytt.

Read Entire Article