Delte ut 550 refleksvester

2 hours ago 4



Brannvesenet Sør delte torsdag, på den nasjonale refleksdagen, ut 550 refleksvester til barnehagene i regionen.

Branninspektør Lisa Flage delte blant annet ut refleksvester i Sentrum barnehage avdeling Vågal i Kvinesdal, hvor hennes egen sønn er et av barn, under refleksdagen torsdag. Foto: privat

– Dette var veldig gøy, og barnehagene var svært takknemlige, sier branningeniør Lisa Flage, som var en av to fra brannvesenet på hjul denne dagen.

Refleksvestene er gitt av Stiftelsen Brannbamsen Bjørnis.

Brannvesenet Sør, som eies av kommunene Farsund, Hægebostad, Kvinesdal, Lindesnes, Lyngdal og Åseral publiserte halvannen uke før refleksdagen et innlegg på Facebook hvor de ba sine følgere om å nominere barnehageavdelinger som ville ha besøk av brannvesenet for å få utdelt refleksvester til privat bruk.

Etter over 150 kommentarer på innlegget ble det trukket og fordelt refleksvester etter beste evne. Dette resulterte i at én avdeling fra alle de 38 nominerte barnehagene fikk besøk og refleksvest. Med få unntak fikk de fleste besøk på selve refleksdagen.

– Elbilen var i ferd med å gå tom for strøm, så det var dessverre tre barnehager jeg ikke rakk innom, ler Flage, og legger til at disse snart kan vente seg besøk av brannvesenet.

I tillegg til refleksvester, fikk barna og de ansatte et ark som illustrerer hvor effektivt refleks kan være i høstmørket.

Read Entire Article