Boligsalg med salgsgaranti

3 weeks ago 17



Dette er kanskje ikke det første du tenker på når du skal selge bolig – men hva om boligen din ikke blir solgt?

Annonsørinnhold produsert av Schibsted Partnerstudio

– Vi er opptatt av et trygt boligsalg, også de gangene alt ikke går etter planen, forteller Eirik Runningen, eiendomsmegler og partner i PrivatMegleren.

I et tregere marked møter Runningen oftere boligselgere som ønsker å bytte megler.

– De vil bytte megler, men svært mange har en avtale som gjør at de er bundet til megleren de har i dag.

For noen føles situasjonen helt fastlåst.

– Det er kjedelig å være låst til én megler dersom du ikke er fornøyd. For den som er avhengig av å selge innen rimelig tid, kan en bindingstid på for eksempel seks måneder føles som en evighet. Det slipper du hos oss i PrivatMegleren, betrygger han.

 Eirik Runningen, eiendomsmegler og partner i PrivatMegleren, gir deg salgsgaranti når du selger bolig. Du betaler ingenting om boligen ikke blir solgt.

SALGSGARANTI: Eirik Runningen, eiendomsmegler og partner i PrivatMegleren, gir deg salgsgaranti når du selger bolig. Du betaler ingenting om boligen ikke blir solgt.

Salgsgaranti uten bindingstid

Som boligselger hos PrivatMegleren i Bergen og omegn har du salgsgaranti. Det betyr at du ikke betaler megler dersom boligen ikke selges. Er du misfornøyd underveis, kan du også si opp oppdraget.

– Vi bærer da den økonomiske risikoen for boligsalget.

Ifølge Runningen er det flere fordeler med det.

– Vi er ekstremt opptatt av kundetilfredshet. Når det ikke finnes bindingstid, er vi helt avhengig av at kundene er fornøyd, ellers tar de med seg boligen et annet sted, fastslår han.

Den erfarne megleren forklarer at garantien også oppleves som motiverende.

– Vi ser at våre boligselgere tør å investere i salget for å oppnå høy pris, fremfor å selge på sparebluss i frykt for kostnaden om det ikke blir salg. Får du flere interessenter, får du som regel solgt både raskere og til en bedre pris, sier Runningen.

– Skulle du være misfornøyd med jobben vi gjør, kan du si opp oppdraget. Det er en garanti for at alle våre kunder skal være fornøyd.
 Eirik Runningen forteller at salgsgarantien gjør at boligselgerne tør å investere i salget for å oppnå en høy pris på boligen.

MOTIVERENDE: Eirik Runningen forteller at salgsgarantien gjør at boligselgerne tør å investere i salget for å oppnå en høy pris på boligen.

Hver interessent er viktig

I tillegg til salgsgaranti kan PrivatMegleren også hjelpe deg med riktig annonsering for å nå riktig kjøper når du skal selge bolig.

– I PrivatMegleren har vi enerett på et teknologisk smart annonseverktøy for eiendom. Dette markedsfører boliger mot personer med behov og ønsker som passer til eiendommen som skal selges, forteller den erfarne megleren.

Målet er å tiltrekke seg potensielle kjøpere som mest sannsynlig er interessert i eiendommen.

Historisk sett fører flere interessenter til økt sjanse for salg, ofte til en bedre pris.

– I dagens marked er hver enkelt interessent gull verdt. Riktig markedsføring og meglerens håndtering kan utgjøre forskjellen. Selv om du kanskje kun har to eller tre på visning, kan riktig tilnærming sikre en god salgssum.

Forbrukerrådet oppfordrer boligselgere til å hente inn tilbud fra flere meglere, og Runningen ser ingen grunn til at du ikke skal følge denne anbefalingen.

– Det er et godt råd. Da får du avklart hva ulike meglere kan tilby – innen både markedsføring og salgsgaranti.

Read Entire Article