Blotteproblem i Moss – ber vitner ta bilder

1 month ago 21



Moss har et blotter-problem. Foto: Erik Johansen / NTB

Etter flere tilfeller av blotting i Moss i vår og i sommer ber politiet publikum om å filme eller ta bilde av gjerningspersonen om de blir utsatt.

fredag 23. august kl. 20:52

Fredag varslet en kvinne politiet om blotting i Moss sentrum, skriver Moss Avis.

En voksen mann med nordisk utseende hadde plutselig kledd av seg da han møtte kvinnen utenfor kinoen i byen. Politiet har ikke funnet gjerningsmannen, selv om kvinnen varslet kort tid etter.

– Patruljen har vært ute for å nøste opp i dette, men kom aldri over ham. Det er en ukjent gjerningsperson enn så lenge, sier politistasjonssjef Henning Dalbye i Moss til avisen.

Forrige uke skal en mann ha onanert i en leketøysbutikk i sentrum.

– Det har vært en del blottetilfeller i vår og i sommer. Hvorvidt flere av tilfellene har en tilknytning til hverandre, har vi ikke svaret på, i hvert fall ikke pr. nå, sier politistasjonssjefen.

Dalbye har en oppfordring til folk som blir utsatt for blotting i byen, for at det skal bli lettere å spore opp blotterne.

– Så dersom man har anledning, bør man forsøke å ta et bilde og/eller filme vedkommende, som et bevis i saken overfor oss, sier han.

De siste månedene har det vært en rekke artikler i Moss Avis om ulike hendelser med blotting. Avisen har skrevet minst 12 artikler om blotting, og de har funnet på kallenavnet «Mosseblotteren».

Tips oss

Har du tips til denne saken?

Send oss informasjon, bilder eller video

Tips oss

Publisert: 23.08.24 kl. 20:52

Relaterte emner

Read Entire Article