Blir foreldre: – Kan ikke vente

1 month ago 16



Det melder Martin Ødegaard (25) og Helene Spilling (28) på sine sosiale medier.

 Spilling og Ødegaard, her under en kjendis-fotballkamp, venter sitt første barn.

Foto: Terje Pedersen / NTB

Samboerparet delte nyheten på Instagram. På et bilde tatt fra stranden, viser Spilling frem magen og Ødegaard holder hånden under den. Under bildet står det:

– 1 + 1 = 3. Jeg kan ikke vente på å møte deg, lille baby, skriver Ødegaard og Spilling.

– Det er hyggelig. Jeg har fått et lite hint, så jeg hadde oversikt, sier en lattermild landslagssjef Ståle Solbakken til VG.

– Dette er en veldig gledelig nyhet, og da regner jeg med at det ikke blir så mange fotballspørsmål på på pressekonferansene vi skal ha på samlingen til uken. Det vil handle mest om det er gutt eller jente og hva barnet skal hete, ler Solbakken.

Etter at romanseryktene hadde versert i flere måneder, bekreftet Martin Ødegaard og Helene Spilling at de var kjærester i begynnelsen av juni 2023.

Helene Spilling er for mange kjent som en av proffdanserne i TV 2s «Skal vi danse». Hun vant i 2021 konkurransen i par med programleder Simon Nitsche.

Hun kommer fra Gjerdrum på Romerike og har representert Norge i både VM og EM i sportsdans. Hun har vunnet i alt 17 gull, fire sølv og to bronse i NM. I 2017 vant hun sin eneste kongepokal.

Martin Ødegaard er kaptein på Premier League-laget Arsenal. Han ble stemt frem på sesongens lag i 2023/24 i elleveren som ble presentert på den engelske spillerforeningens prisgalla i Manchester forrige tirsdag.

Slik bekreftet de forholdet:

Ødegaard kommer med gledesnyheten på dagen ti år etter at han debuterte på A-landslaget - bare 15 år og 253 dager gammel den 27. august 2014 (0–0 mot Emiratene). Han er tidenes yngste landslagsspiller.

Spilling bodde tidligere sammen med paralympics-stjernen Birgit Skarstein og møtte henne da hun kom hjem med gull fra Tokyo-lekene i 2021:

Read Entire Article