Avslører sine merkeligste funn på hotellrom

1 week ago 8



Noen gjester pakker kanskje i en fei og glemmer å ta en ekstra titt før de forlater hotellrommet sitt. Det har resultert i mange rare, gjenglemte ting.

 Berit Roald / NTB / Gorm Kallestad
FUNNET PÅ HOTELLROM: Hotellansatte forteller at de det siste året blant annet har funnet en øgle og bildekk gjenglemt på hotellrom. Øglen og bildekket på bildet er ikke de som ble funnet. Foto: Berit Roald / NTB / Gorm Kallestad

Publisert 12.09.2024 07:13

Det er fort gjort å glemme igjen noe på hotellrommet etter et opphold, men noen gjesters gjenglemte saker skiller seg litt mer ut enn andre.

Nå avslører Hotels.com de merkeligste tingene de har funnet av gjenglemte verdisaker på mer enn 400 hotell verden over fra det siste året.

De letter også på sløret om flere spesielle romservice-forespørsler de har mottatt fra sine gjester.

Millionklokke og kjæledyr

 Berit Roald/NTB
KYLLING: Ansatte har også funnet en liten kylling som eieren hadde glemt igjen. Dette er ikke kyllingen som omtales i saken. Foto: Berit Roald/NTB

Ifølge rapporten til Hotels.com er de dyreste gjenstandene som har blitt glemt igjen Rolex-klokke, Birkin-vesker og en klokke til nesten 65 millioner kroner.

Hotellansatte har også funnet andre litt mer merkelige og uforklarlige ting som en tann, to gipsbein, proteser, bildekk, konstruksjonsrør og riskoker.

Noen gjester har også klart å glemme igjen kjæledyrene sine, og ansatte har blitt møtt av blant annet en kylling og en øgle på hotellrom etter utsjekk.

Disse ble senere levert trygt tilbake til eierne sine, ifølge rapporten.

Når gjestene først har glemt igjen noe, har hotellene lagt inn en ekstra innsats for å levere eiendelene tilbake.

Blant annet kjørte en ansatt 160 kilometer for å levere et pass, mens en annen løp flere kvartaler for å levere gjenglemte verdisaker før et cruiseskip skulle dra.

«High five» og brent toast

Hoteller ønsker også å imøtekomme gjestenes unike behov og krav, og har derfor opplevd flere forunderlige forespørsler.

En gang bestilte en gjest et badekar fylt med vann fra Evian-vannflasker, slik at et barn skulle få ta et bad i det reneste vannet de kunne tilby.

 Eric Gaillard/Reuters
EVIAN: En gjest ønsket et badekar med vann fra merket Evian. Foto: Eric Gaillard/Reuters

Andre merkelige romservice-forespørsler de har mottatt er en allergivennlig meny for et kjæledyr, brent toast, fersk geitemelk, en kaviarpølse og nesten to kilo bananer.

En gjest ønsket til og med en «high five» fra en hotellansatt for å forsikre seg om at hotellet hadde lest alle forespørslene til gjesten.

Read Entire Article