Anonyme historier: «Min ekskone skal slippe å vite at hun har vært sammen med en som var utro»

1 month ago 38



Foto: Robert Samuel Hanson

Du vet ikke hvem de er. De vet hva de gjør.

Publisert: 02.08.2024 02:43 | Oppdatert: 03.08.2024 18:58

Jeg delte anonyme historier om å være «den andre», den som en person er utro mot partneren sin med. Måneder senere fortsetter historiene å komme. Noen såre. Noen sinte. Ingen likegyldige.

I DM-er på Instagram sier en at han kan dele om det aldri kommer ut. I mailen min ligger lange beretninger fra kvinner som er redd de blir utstøtt og dømt, selv om de vet at det er den den andre parten som har ansvaret.

Og så er det andre som ikke angrer, som forteller at de ved å ha ligget med en gift person, kan ha gjort paret en tjeneste.

Her er et knippe historier fra kvinner og menn som ikke vil at du skal vite hvem de er.

(Aftenposten kjenner samtliges identitet.)

Foto: Robert Samuel Hanson

Ikke åpent likevel

Jeg var kommet ut av et langt samboerskap og trengte en relasjon uten forpliktelser. En slags søndagskjæreste som jeg kunne forholde meg til slik det passet for meg, men en som var innforstått med betingelsene.

Jeg hadde konto på Tinder og fikk match med en mann i samme by. Han fortalte meg ganske fort at han var gift, men i et forhold som var platonisk. Han fortalte også at kona visste om hans sidesprang (jeg var ikke den første og sikkert ikke den siste), og at de hadde en avtale om et åpent forhold. Det viste seg etter hvert ikke å stemme.

Les hele saken med abonnement

Read Entire Article