Vil stanse passorddeling

1 month ago 22



Se også siste nytt om: Krigen i Ukraina og Krigen mellom Israel og Hamas.

  • Viaplay vil stanse passorddeling

    Strømmetjeneste Viaplay vil innføre samme praksis som Netflix. Fra og med 20. august blir det innført grep mot passorddeling.

    Strømmetjeneste Viaplay vil innføre samme praksis som Netflix. Fra og med 20. august blir det innført grep mot passorddeling. Foto: Lise Åserud / NTB

    Snart blir det vanskeligere med kontodeling for Viaplaykunder. Strømmetjenesten vil stramme inn for brukere utenfor samme husstand.

    – Dette er en måte å beskytte innholdet og våre sportsrettigheter på – en vei som stadig flere strømmetjenester velger å gå, sier kommunikasjonssjef Susanne Nylén i Viaplay til tek.no.

    Det er Viaplay som har rettighetene til Premier League i Norge frem til 2028.

    Fra og med 20. august innfører Viaplay samme praksis som Netflix. Det vil kun være mulig å dele kontoen din med personer som er koblet til samme internett på adressen hvor du vanligvis strømmer Viaplay.

    Innstrammingen for norske Viaplay-kunder følger etter både Danmark og Sverige.

  • Biden holder tale onsdag om beslutningen om å trekke seg

    Foto: Jacquelyn Martin / AP

    Dette skriver Washington Post på X.

    President Joe Biden vil i dag avslutte sin isolasjon etter å ha testet positivt for Covid-19 forrige uke, ifølge Det hvite hus, ifølge CNN.

    Presidenten skal være tilbake i Det hvite hus i løpet av dagen.

  • Seks menn tiltalt i narkotikasak

    Møre og Romsdal politidistrikt gjorde tidligere i år et av sine største narkotikabeslag på flere år. Nå er seks menn tiltalt i saken.

    Politiet fant totalt 300 cannabisplanter og 25 kilo cannabis i en bolig i Ørsta tidligere i år. Dette har trolig en omsetningsverdi på flere millioner kroner.

    Fem menn ble fengslet i forbindelse med saken i januar, siktet for grov narkotikaovertredelse. Tre av disse kommer fra Øst-Europa, mens to er norske.

    En sjette mann ble siktet, men ikke varetektsfengslet. To av de fem som ble fengslet ble etter kort tid løslatt, da det ikke var fare for bevisforspillelse.

    Én av de seks har tidligere erkjent straffskyld.

  • Norsk film i hovedkonkurransen i Venezia

    Regissør Dag Johan Haugerud

    Regissør Dag Johan Haugerud Foto: Fin-Serck Hansen/Motlys

    For første gang på 38 år er en norsk spillefilm invitert til hovedkonkurransen i Venezia, heter det i en pressemelding fra Norsk filminstitutt.

    «Kjærlighet», en av de tre filmene i Dag Johan Haugeruds trilogi Sex Drømmer Kjærlighet, kan dermed vinne Gulløven.

    -Jeg er veldig glad for muligheten til å få presentere «Kjærlighet» for et internasjonalt publikum på filmfestivalen i Venezia, skriver Haugerud.

    Forrige gang en norsk film var i hovedkonkurransen var i 1986. Da mottok Oddvar Einarsons «X « juryens spesialpris.

  • Norskeid skip har gått ned

    Norskeid fiskebåt utenfor Falklandsøyene har gått ned – mannskapet har gått om bord i flåte, ifølgte BT.

    Fiskebåten sendte ut en nødmelding om at den tok inn vann i går ettermiddag norsk tid.

    Tre båter søker etter den norskeide fiskebåten «Argos Georgia» utenfor Falklandsøyene i Sør-Atlanteren, meldte Fjordenes Tidende.

    «Argos Georgia» er eid av Ervik Havfiske fra Stadlandet i Vestland.

    Saken oppdateres.

  • Barn har falt ned skrent – redningshelikopter på vei

    Nødetatene og et redningshelikopter er på vei til Askvoll i Vestland etter melding om at et barn har falt ned en skrent.

    – Barnet er våkent og ved bevissthet. Nødetatene jobber med å koordinere hvordan de skal få barnet ut, skriver Vest politidistrikt i en melding til pressen klokken 14.30 tirsdag.

    – Barnet har vært i vannet, men er dratt på land. Vi er med i arbeidet, og ambulansehelikopter og båtressurser er på vei, sier redningsleder Ståle Jamtli til NRK.

  • Apotekdrapet: Siktede flyttes til Oslo

    Det var utenfor Boots apotek i Arendal sentrum det 2. april ble funnet en hardt skadet kvinne som senere døde. Drapssiktede ble pågrepet to dager senere.

    Det var utenfor Boots apotek i Arendal sentrum det 2. april ble funnet en hardt skadet kvinne som senere døde. Drapssiktede ble pågrepet to dager senere. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

    Mannen som er siktet for drapet på 35 år gamle Miriam Daniela Ayres Cea utenfor Boots Apotek i Arendal, skal flyttes til Oslo og tvangsobserveres.

    Mannen har nektet å forklare seg for to rettspsykiatere og skal derfor observeres over tid på Oslo universitetssykehus, forteller politiadvokat Erns Ragnar Pfaff i Agder politidistrikt til Agderposten.

    Det var i april at 35 år gamle Cea ble drept med kniv utenfor Boots Apotek i Arendal sentrum.

    Mannen i 60-årene ble pågrepet to dager senere og har vært i varetekt siden. Han nekter straffskyld.

  • Camping kan åpnes i Bø etter flom

    Det er også besluttet at Beverøya camping kan åpnes og Sperrudvegen åpnes.

    Politiet jobber med å fjerne sperringer, skriver Sørøst politidistrikt på X.

    Mandag skapte store nedbørsmengder trøbbel i Midt-Telemark. Tirsdag morgen har kommunen hatt møte med politiet om situasjonen.

Publisert: 19.11.2020 15:20 | Oppdatert: 22.05.2024 20:34

Read Entire Article