Takk, Heidenreich!

1 month ago 17



Fornøyelig lesning i Fædrelandsvennen 5. september, der Kleppe og Heidenreich møtes på Kunstsilo og kommenterer sine meninger om denne.

Foto: Kristin Ellefsen

Det skjer jo at politikere skifter parti, men sjeldnere at de åpent sier «jeg tok feil», selv når utviklingen i mange saker tilfører erfaring og ny kunnskap som gjør det naturlig å revidere sin tidligere oppfatning.

Så takk, Tore Heidenreich, for at du viser åpenhet og menneskelig mot til å gjøre dette! En aktiv politiker (som for eksempel Kleppe) burde, slik jeg ser det, engasjere seg såpass at hen i det minste gidder å ta en titt på resultatene av kommunens politikk, både de vedkommende har vært for – og imot. Men kjepphester og trass ligger tett på hverandre og styrer jo gjerne våre mest bastante holdninger.

Hurra for at Kunstsilo nå står her, sin motstand til tross. Og hurra for alle kreative sjeler – og åpensinnede politikere som tør å satse på kunnskapen om at innbyggere, oss alle om vi vil eller ei, utvikles og påvirkes positivt av kultur, spennende arkitektur og omgivelser, og ikke alene av brød og sirkus.

Han snudde med folket om Kunstsilo

Read Entire Article