Sørloth tomålsscorer mot Nyland og Sevilla – ble matchvinner syv minutter på overtid

1 month ago 44

(Villarreal – Sevilla 3–2) Alexander Sørloth (28) scoret sitt 18.- og 19. mål for sesongen.

Sørloth jubler etter å ha utlignet til 1–1 i 1. omgang. Foto: ANDREU ESTEBAN / EPA / NTB

Publisert: 11.05.2024 18:16 | Oppdatert: 11.05.2024 18:26

Nordmannen spilte en av hovedrollene i det som ble et ordentlig overtidsdrama.

To minutter på overtid jublet Villarreal hemningsløst da de trodde at de hadde gått opp i føringen for første gang i kampen. Men Ramon Terrats’ mål ble korrekt annullert for offside.

Fem minutter senere – syv minutter på overtid – dukket Sørloth opp. Nordmannen var igjen overlegen i lufta, og stanget ballen inn i målet bak landslagskollega Ørjan Nyland.

Etter halvtimen spilt fant et innlegg fra Jorge Cuenca hodet til Sørloth. I duell med Sergio Ramos og Kike Salas var Sørloth råsterk og headet tilbake i lengste hjørnet til 1–1. Nyland i buret hadde ingen sjanse.

Sørloth har nå flest mål uten straffemål, og nest flest mål inkludert straffemål i La Liga:

Grafikk: sofascore.com

Nordmannen står med seks målpoeng på sine fire siste kampersine fire siste kamperMål mot Almeria, to mål mot Rayo Vallecano, assist mot Celta Vigo og to mål mot Sevilla. .

Bare ukrainske Artem Dovbyk (20 mål) har funnet nettmaskene flere ganger enn Sørloth i La Liga denne sesongen.

Sevilla åpnet best i kampen. Youssef En Nesyri satte 0–1 på straffe like før Sørloths første mål. Samme mann fikset 1–2 for bortelaget like før pause.

Yerson Mosquera utlignet til 2–2 i det 84. minutt.

Villarreal ligger på 8.-plass i La Liga. Sevilla ligger på 12.-plass.

Sørloth & Co. har Girona (B), Real Madrid (H) og Osasuna (B) i sine tre gjenværende kamper.

Sevilla har Cadiz (H), Athletic Bilbao (B) og Barcelona (H) på sine tre siste.