Riise-elev avgjorde toppduellen – dødt løp i Toppserien

1 month ago 105

(Vålerenga – Rosenborg 0–1) Toppoppgjøret i Toppserien ble avgjort av tidligere Avaldsnes-spiller Hanna Dahl.

Publisert: 15.05.2024 20:57

29-åringen ble før årets sesong hentet til Rosenborg fra klubben John Arne Riise trente i to sesonger.

Stillingskrigen i hovedstaden drog seg langt ut i andre omgang, men med 20 minutter igjen avgjorde Dahl for trønderne på bortebane.

Det gjør at Vålerenga og Rosenborg står med 21 poeng hver på åtte kamper.

Venstrebacken fikk ballen på 16 meter og banket til. Skuddet gikk via et VIF-bein og i mål.

At det kun ble scoret ett mål i kampen på Intility Arena er smått utrolig. Både hjemmelaget og Rosenborg hadde flere muligheter til å score både ett og to mål.

Kvarteret før RBKs scoring hamret Vålerenga-innbytter Tilde Lindwall et skudd i stolpen, og ti minutter før slutt fikk Elise Thorsnes en drømmemulighet foran Rugile Rulyte i bortemålet.

Avslutningen gikk mellom beina på keeperen, men traff hælen og trillet ut til corner.

Vålerenga pøste på med sjanser i sluttminuttene, men et godt Rosenborg-forsvar holdt unna.

Til tross for at lagene er á poeng har Vålerenga seks mål bedre i målforskjell.