Politiet jakter «væpnet og farlig» mann (32) – sju skadet etter skyteepisode

1 week ago 12



Politiet melder om en «aktiv skytter» som fyrte av mot biler på motorveien utenfor småbyen London i Kentucky.

 Laurel County Sheriff's Office / Handout / NTB
SPERRET: Politiet har sperret av området, der det søkes etter en eller flere aktive skyttere i skogen. Foto: Laurel County Sheriff's Office / Handout / NTB

Publisert 08.09.2024 03:54 Sist oppdatert nå

Flere mennesker er skutt i en pågående situasjon på motorveien utenfor London i Kentucky. Det melder Sheriffen i Laurel County lørdag kveld. Hendelsen er omtalt blant annet av CNN

Skytingen begynte like før klokken seks om ettermiddagen lokal tid. 

Sju skadet

Til den lokale kringkasteren WYMT, bekrefter Gilbert Acciardo ved sheriffkontoret i Laurel fylke at flere personer er alvorlig skadet.

I et videointervju opplyser ordfører i London Randal Weddle at sju personer er skadet.

– Ingen er døde på nåværende tidspunkt, heldigvis, men jeg ber om at dere fortsetter å be, sa Weddle til Nyhetsbyrået AP. 

Ifølge Weddle er noen av skadene skuddskader, mens andre ble skadet i en trafikkulykke som oppsto i forbindelse med skytingen. 

 Handout / AP / NTB
Politiet ber folk holde avstand og ringe 911 hvis de ser denne mannen. Foto: Handout / AP / NTB

Leter etter mann (32)

Politiet søker nå etter en identifisert mistenkt: 32 år gamle Joseph A. Couch. Politiet beskriver ham som «en person av interesse» og sier de antar at han er bevæpnet og farlig. Publikum bes kontakte 911 og holde avstand hvis de observerer mannen. 

Motorveien er nå stengt nær avkjørselen til London. 

– Mistenkte har ikke blitt pågrepet på dette tidspunktet. Vi ber alle om å holde seg innendørs, sier Scottie Pennington fra politiet i Kentucky i en uttalelse. 

London i Kentucky er en liten by med omtrent 8000 innbyggere, omtrent 100 mil nordvest for delstatshovedstaden Frankfurt. 

Read Entire Article