Ny Glimt-gavepakke da Viking snublet mot Haugesund

1 month ago 28

(Haugesund – Viking 1–0) Viking kunne klatre opp på annenplassen søndag-kveld. Haugesund ville det annerledes og vant rogalandsderbyet.

Haugesunds Sebastian Tounekti ble kampens eneste målscorer, med god hjelp av Vikings Gianni Stensness. Foto: Jan Kåre Ness / NTB

Publisert: 21.07.2024 18:53

Lørdag snublet både Brann mot Sarpsborg og Molde mot KFUM. Med det lå alt til rette for Viking som møtte nedrykkstruede Haugesund.

De kunne tatt annenplassen og melde seg på gullkampen med seier. Men i likhet med Brann og Molde lykkes ikke Viking å nærme seg Bodø/Glimt som vant mot Odd på fredag.

Haugesund slo Viking i rogalandsderbyet og kom seg ut av nedrykkssumpen.

Viking forblir på fjerdeplass.

På søndag var det duket opp til fest i Haugesund der rogalandsderbyet blir kalt «årets viktigste kamp».

Men førsteomgang var alt annet enn en fest for de nesten 7.000 fremmøtte.

I mangel på gigantiske sjanser var den største snakkisen i pausen Peter Christiansens gule kort for filming.

– Håper vi får en scoring snart, sa Viking-trener Bjarte Lunde Aarsheim til TV2 i pausen.

Og scoring fikk han, men trolig ikke for laget han håpte ville stå for målet.

For bare to minutter ut i annenomgangen satte Haugesunds Sebastian Tounekti ballen i mål.

Tunisieren skjøt fra distanse etter en corner, ballen gikk via Vikings Gianni Stensness og forbi en sjanseløs Østbø.