Merino fikk sjokk etter Arsenal-overgang: – Alle er høyere enn meg

3 hours ago 5



Mikel Merino har funnet seg godt til rette i sin nye tilværelse i Arsenal, men er klar på at han ble overrasket da han for første gang møtte laget.

Mikel Merino er selv en høy mann, men blir slått i støvlene av flere lagkamerater. Foto: Manu Fernandez, File / AP / NTB

– I min gamle klubb pleide jeg å være en av de høyeste, men når jeg nå går rundt i treningslokalene, er alle høyere enn meg, sa Merino på en presseseanse mandag, ifølge Daily Mail.

Merino ble hentet til Premier League fra Real Sociedad i sommer. Før tirsdagens mesterligamøte med Sjakhtar Donetsk åpnet spanjolen opp om de første inntrykkene han fikk av Arsenal-troppen.

Merino teller 189 centimeter på sokkelesten og er den femte høyeste i årets Arsenal-tropp. Kai Havertz (193), William Saliba (192), Neto (192) og Gabriel Magalhães (190) er alle hakket høyere enn nyervervelsen.

Dessuten er hele ni spillere 188 centimeter eller mer. Det mener Merino klubben må spille på.

– Vi ser ut som et basketball-lag nå. Fotballen har endret seg mye, og det fysiske har blitt mer og mer viktig. Dødballer er veldig viktig, og du kan både vinne og tape kamper bare på det, sier Merino.

Arsenal må tirsdag stadig klare seg uten kaptein Martin Ødegaard. Ennå er det ikke klart når nordmannen er tilbake i spill etter skaden han pådro seg i september. Manager Mikel Arteta har tidligere uttalt at inneværende uke blir viktig for midtbanegeneralen.

Arsenal møter Liverpool til storkamp førstkommende søndag.

Read Entire Article