Mann innlagt med skuddskade – kan ikke utelukke at flere er skadet

2 days ago 6



Haugesund:

Politiet rykket ut etter melding om mulig våpenhendelse utenfor Haugesund. En mann med skuddskader er lagt inn på sykehus, og politiet utelukker ikke at flere er skadet

 Jostein Viestad
UOVERSIKTELIG: Da politiet ankom stedet traff de ingen - så dukket det opp en mann med skuddskade på Haugesund sykehus. Foto: Jostein Viestad

Publisert 17.09.2024 02:14 Sist oppdatert 1 minutter siden

Bevæpnet politi rykket ut til Haraldsvang i Haugesund etter meldinger om en mulig våpenhendelse i 18.20-tiden mandag kveld. Nå ber politiet om opplysninger fra publikum.

– Politiet påtraff ingen personer på stedet. Det har vært nokså uoversiktlig. Vi fikk inn opplysninger som har vært vanskelige å verifisere, sier operasjonsledere Roger Litlatun til TV 2. 

Politiet valgte å sikre stedet inntil de har brakt på det rene hva som har skjedd her, opplyser operasjonsleder John Laurits Ask i Sørvest politidistrikt til NTB.

Like etter klokken to natt til tirsdag kommer meldingen om at politiet setter hendelsen i sammenheng med en mann som er lagt inn på Haugesund sykehus med skuddskade. 

– Politiet kan ikke utelukke at flere personer kan være skadet, skriver Litlatun i pressemeldingen. 

Personen som er innlagt på sykehus med skuddskade er ikke livstruende skadet, ifølge Litlatun. 

Området som er avsperret ligger like ved en badeplass og en lekeplass på Haraldsvang. Natt til tirsdag søker politiet i området med hundepatrulje. 

Read Entire Article