Holger Rune liker ikke motstanderens klaging: – Det var mellom dommeren og meg

2 weeks ago 16Ikke en Holger Rune-kamp uten litt dramatikk.

1 av 6Foto: DIMITAR DILKOFF / AFP / NTB

Publisert: 29.05.2024 00:12

Så også på Roland Garros i Paris tirsdag kveld, da dansken vant 6–4, 6–4, 6–4 over briten Daniel Evans.

– Jeg er så lei det, sa Evans i møte med media etterpå.

Hva han var lei av?

At den danske tennisprofilen begynte plutselig å diskutere med dommeren under kampen i første runde av French Open.

Etter å ha fått en advarsel for å ha slått racketen i bakken over en dommeravgjørelse på et viktig tidspunkt i tredje sett, så ble Holger Rune enda sintere da dommeren så dømte en av Evans’ baller inn, til tross for at linjedommeren hadde dømt den ut først.

Derfor ble det en diskusjon mellom dommeren og Holger Rune.

Daniel Evans brøt inn:

– Spill da!

Evans var tydelig irritert og i møte med blant annet dansk TV 2 media etterpå forklarte han hvorfor han hadde blitt frustrert:

– Det ene sekundet har han en samtale med dommeren, fordi han har slått racketen i bakken. Og det gjør ingenting for meg om han snakker i sin egen serve. Men det er jo en prat med dommeren om motstanderens ball er inne eller ikke. Jeg føler at jeg blir forstyrret. Men det er ikke Runes feil om han gjerne vil snakke med dommeren.

– Det er ikke noe i veien med Rune, men de snakker mens jeg er i gang med å serve. Kampen hadde en god flyt, og så stopper det opp på grunn av dommeren.

Daniel Evans innrømmer likevel at det ikke er grunnen til at han tapte.

Holger Rune forsto absolutt ikke britens frustrasjon:

– Overhodet ikke, sier han ifølge dansk TV 2.

– Jeg følte at han gikk ut og skiftet racket flere ganger for å bruke ekstra tid. Han må selvfølgelig gjerne klage, for det er hans mening. Men det der var mellom dommeren og meg, og jeg var overrasket over at dommeren ikke sa noe til Daniel Evans om hvorfor han skulle snakke til meg.

Holger Runes motstander i andre runde av French Open er 22-årige Flavio Cobolli, nummer 53 på verdensrankingen. Dansken er nummer 13.

Read Entire Article