Holger Rune: – Har alltid tid til en kjæreste

2 hours ago 5



Holger Rune (21) prøver å få napp på datingapp.

 Holger Rune etter seieren over Quentin Halys i tredje runde i Wimbledon i sommer. Foto: TIM IRELAND / EPA
  • Camilla Vesteng, VG

    Camilla Vesteng, VG

Publisert: 22.09.2024 10:26

Den danske tennis-stjernen har nemlig en profil på Raya. En eksklusiv datingapp som krever at du blir invitert inn, kjent som kjendisenes datingapp.

– Jeg har et abonnement, men jeg bruker det ikke spesielt ofte, sier Rune til den danske avisen B.T.

Casper Ruuds skandinaviske erkerival har slitt med skader denne sesongen, og er ikke blant toppspillerne fra Europa som spiller Laver CupLaver CupLaver Cup spilles hvert år. Europa-laget mot verdenslaget med seks spillere på hvert lag, mer eller mindre de best rangerte spillerne i verden får være med. mot verdenslaget i Berlin denne helgen.

Dermed har Holger Rune kanskje litt ledig tid. Den danske 21-åringen sier det er vanskelig å svare på spørsmål om privatlivet.

– Jeg liker best å holde privatlivet for meg selv, om jeg skal være ærlig, sa Rune til B.T. foran US Open nylig.

Det vakte oppsikt utenfor skandinaviske grenser da Rune ble observert med milliardærdatteren Jenny Stray Spetalen på flyplassen i Nice i februar etter at hun var tilstede med teamet hans i Telenor Arena da Rune spilte en show-turnering. 21-åringen uttalte like etter at han var singel.

 Jenny Stray Spetalen er en veldig habil tennisspiller selv, her var hun på plass under US Open-finalen mellom Novak Djokovic og Daniil Medvedev i fjor. Foto: Gotham / GC Images

For et år siden var han i et forhold med den syv år eldre luksusmegleren Caroline Donzella, som var med ham på flere Grand Slam-turneringer.

– Det er alltid tid til en kjæreste, hvis du prioriterer. Jeg prioriterer dog tennis høyest. Men altså, det er jo 24 timer i døgnet, så det er tid til andre ting. (...) Og privatlivet er faktisk viktig for å ha det godt, slappe av og komme tilbake med masse energi, sier Rune til B.T.

Raya har hatt alt fra verdensstjerner til C-kjendiser. Ben Affleck skal ha vært innom i følge US Weekly, det samme skal Cara Delevigne, Demi Lovato og John Mayer, for å nevne noen.

 Superstjernen Ariana Grande (med hvit caps) på plass under Wimbledon-finalen mellom Carlos Alcaraz og Novak Djokovic i fjor. Foto: Alastair Grant / AP / NTB

I sommer gikk det rykter om at Rune datet superstjernen og artisten Ariana Grande.

– Det er ikke det verste usanne ryktet, men det er ikke sant, sa Rune i radioprogrammet «Formiddag på 4-eren» på Danmarks Radio.

Rune er nummer 14 på verdensrankingen etter at han røk ut av US Open i første runde i august.

Ruud og Rune har møtt hverandre en syv ganger i tellende ATP-kamper. Ruud har vunnet seks av dem. Nå skal de snart møtes igjen. I månedsskiftet november/desember skal de møte hverandre to ganger, begge får én kamp på hjemmebane, de spiller først i Asker, så i København.

Casper Ruud spiller doublekamp med Carlos Alcaraz i Laver Cup søndag. Foran søndagens fire kamper leder verdenslaget 8–4 mot Europa.

Read Entire Article