Hockeylegende og datteren stoppes fra Swift-konsert

1 month ago 23



– Vi kommer ikke til å dra, jeg hadde ikke kontroll på reglene, sier Peter «Foppa» Forsberg (50).

Foto: Jessica Gow / TT Nyhetsbyrån / NTB

Publisert: 16.05.2024 09:12

En av de største svenske idrettsheltene er for tiden TV-ekspert for ViaplayViaplay En strømmetjeneste som viser filmer, serier og sport, inkludert live-sendinger av sportsbegivenheter. under hockey-VM. Men når Sverige skal møte Kazakstan torsdag, har han tatt en pause og dratt til Stockholm.

Anledningen er at han hadde planlagt å ta med sin ni år gamle datter på konsert med Taylor Swift i Friends Arena. Friends Arena. Et stort stadion i Stockholm, Sverige, som brukes til sportsarrangementer og konserter.

Men det blir ikke noe av, ettersom det er 13-årsgrense ifølge, FolkhälsomyndighetenFolkhälsomyndighetenDen svenske myndigheten som arbeider med folkehelse, det vil si helsen til befolkningen i landet. og MiljöförvaltningenMiljöförvaltningenEn lokal myndighet i Sverige som arbeider med miljøspørsmål, inkludert tillatelser og regler for offentlige arrangementer..

– Synd å miste Taylor Swift, men vi kommer så klart til å følge reglene. Vi tar en koselig middag på lørdag istedet, sier Forsberg ifølge Aftonbladet.

Taylor Swift skal ha tre konserter i Sverige denne helgen. Det er solgt rundt 200.000 billetter.

Read Entire Article