Harry Styles om avdøde Liam Payne: – Min vidunderlige venn

3 hours ago 4



Utdrag fra nødsamtalen viser hvordan resepsjonen på hotellet desperat forsøkte å hjelpe Liam Payne.

Hotell-arbeider: Vel, vi har en gjest som er beruset av narkotika og alkohol. Og, vel, han er... Når han er ved bevissthet, ødelegger han, han ødelegger hele rommet. Og vel, vi trenger at du sender noen, vær så snill.

911-operatør: Hvor er hotellet? Hva heter hotellet?

Hotell-arbeider: CasaSur Palermo. Og vi trenger at du sender noen snarest fordi, vel, jeg vet ikke om gjestens liv er i fare. Han har et rom med balkong. Og vel, vi er litt redde for at han skal gjøre noe som vil sette livet hans i fare.

– Årene jeg verdsetter mest

Ambulansepersonell rykket ut til hotellet klokken 17.04 lokal tid onsdag, 22.04 norsk tid. Det ble senere konstatert at han hadde falt fra 4. etasje.

Hodeskadene fra fallet var tilstrekkelige til å forårsake død, ifølge obduksjonsrapporten.

Politiet i Argentina etterforsker om andre personer kan ha vært til stede da Payne falt. Så langt tyder alt på at han var alene, ifølge påtalemyndigheten.

Den første gjennomsøkingen av Paynes rom avdekket det som så ut til å være narkotika, alkohol, ødelagte gjenstander og møbler.

Det siste døgnet har musikervenner og kjendiser kondolert dødsfallet til mannen som har slitt med rusproblemer.

Denne videoen var det siste artisten Liam Payne delte på snapchat, før han døde onsdag kveld.

Tidligere bandmedlem og soloartist Harry Styles skriver på sin Instagram:

– Liam levde vidåpent, med hjertet utenpå. Han hadde en energi for livet som var smittende. Han var varm, støttende og utrolig kjærlig.

– Årene vi tilbrakte sammen, kommer for alltid til å være blant årene jeg verdsetter mest i livet. Jeg kommer alltid til å savne ham, min vidunderlige venn, skriver Styles på Instagram.

– Vi er fullstendig knust

– Vi er fullstendig knust over nyheten om Liams bortgang. Med tiden, når vi er klare, vil det være mer å si. Men nå trenger vi tid til å sørge og bearbeide tapet av vår bror, som vi elsket så høyt. Det skriver Liam Paynes tidligere bandkolleger i One Direction, Harry Styles, Louis Tomlinson, Zayn Malik og Niall Horan i en felles uttalelse torsdag.

  •  Fans tenner lys utenfor hotellet der den tidligere One Direction-sangeren Liam Payne ble funnet død etter at han falt fra en balkong i Buenos Aires i Argentina.

    SØRGER: Fans tenner lys utenfor hotellet der den tidligere One Direction-sangeren Liam Payne ble funnet død etter at han falt fra en balkong i Buenos Aires i Argentina.

  • One Direction singer Liam Payne found dead, in Buenos Aires

    En fan sørger utenfor hotellet der Liam Payne ble funnet død i Buenos Aires.

  • APTOPIX Argentina Liam Payne

    Fans tenner lys utenfor hotellet der den tidligere One Direction-sangeren Liam Payne ble funnet død.

Videre skriver de at minnene skapte sammen med han vil alltid bli verdsatt.

– Nå går våre tanker til hans familie, venner og fansen som elsket han samme med oss.

– Vi vil savne ham enormt. Vi elsker deg, Liam, heter det i uttalelsen som er signert av Louis, Zain, Niall og Harry skriver Sky News.

Liam Payne er død etter et fall fra en hotellbalkong i Buenos Aires i Argentina onsdag kveld. Fansen samlet seg utenfor hotellet for å sørge.

På Instagram skriver Louis Tomlinson at han snakket ofte med Liam om å ta opp igjen det musikalske samarbeidet.

– Liam var en utrolig låtskriver med en fantastisk sans for melodier. Vi snakket ofte å komme tilbake i studio for å prøve å gjenskape den skrivekjemien vi hadde bygget opp i bandet, skriver Louis.

– I mine øyne var Liam den mest avgjørende delen av One Direction, skriver han videre.

Publisert 18.10.2024, kl. 06.51 Oppdatert 18.10.2024, kl. 07.00

Read Entire Article