Knut Høibraaten har sykelig fedme, elsker mat og drikke, røyker, og har ikke vært på en joggetur på mange år. I april 2024 skal han løpe Bergen City Marathon. Blir du med på reisen?


Hør podkasten

SØNDAG 5. MAI, 2024: Han måtte på do allerede i Skuteviken, men knep igjen. Hør Knut Høibraaten fortelle om hvordan det var å løpe halvmaraton. Om frykten underveis, da han så rødt og det han gjerne skulle ønske ikke skjedde under sluttspurten.

SØNDAG 21. APRIL, 2024: Knut Høibraaten blir stilt til veggs av Christoffer Schjelderup før årets Bergen City Marathon.

SØNDAG 14. APRIL, 2024: Er du klar for å løpe halvmaraton i Bergen City Marathon, men trenger noen råd underveis? Treningsrådet går gjennom løypetraseen og forteller hvor du bør løpe, gå og få i deg næring. Knut og Christoffer er også med for å få noen siste tips og triks.

SØNDAG 7. APRIL, 2024: Knut møter ultraløper Ann Helen Myrmo som gikk ned 60 kg på ett år, og klarte å holde vekten. De snakker om stigma med å være overvektig, hva som må til for å legge om livet og faren ved å bli for opphengt i å telle kalorier. I tillegg tar Knut en telefon til Christoffer og sjekker om han er i rute etter påsken?

SØNDAG 31. MARS, 2024: Christoffer skal teste formen i et trappeløp og Knut gir oss siste nytt fra sin treningshverdag. Christoffer har også truffet komiker Jonis Josef. Hvor lettrent er han egentlig? Og hva er forskjellen på norsk og somalisk treningskultur?

SØNDAG 24. MARS, 2024: Treningsrådet snakker om løping og mageknip, trening med gangsperr og hva du bør gjøre for å unngå såre brystvorter.

SØNDAG 17. MARS, 2024: Eksil-bergenser Mia Hundvin deler fra livet som toppidrettsutøver og treningshverdagen etterpå. Christoffer Schjelderup tar også en telefon til Knut for å høre hvordan han ligger an med både trening og motivasjon om dagen.

SØNDAG 10. MARS, 2024: Knut tar en svipptur innom hovedstaden for å slå av en prat med gladlaksen og tidligere Mensa-medlem Einar Tørnquist. De snakker om sin felles kjærlighet for kveldsmat, utfordringene ved å begynne med trening i voksen alder, hvordan det er å løpe halvmaraton i et diktatur, og selvfølgelig, litt om Jan Thomas.

ONSDAG 6. MARS, 2024: Den ferske løpe-duoen tar en økt sammen med løpetrener Stig Carlson i løpetunnelen. Men klarer de å løpe 40 minutter sammenhengende? Og klarer Knut å dele oppmerksomheten med Christoffer?

SØNDAG 3. MARS, 2024: Voldsæter forteller om en litt annerledes treningsskade,og om gangsperre-forsinkelser etter å ha blitt litt eldre. Hun lurer også på hvordan det har vært for Christoffer Schjelderup å begynne å løpe. – Hvor vondt er det, spør hun.

Artikler