Haaland i sorg etter nær venns bortgang: – For en legende du er

1 week ago 11



Erling Braut Haalands lojale hjelper, Ivar Eggja, gikk onsdag bort i en alder av 59 år.

«For en legende du er Ivar. Ord kan ikke beskrive hvor mye du har betydd for meg. Ord klarer ikke å beskrive hvor mye du kommer til å bli savnet. Gi mer faen! Gi mer Faen. Akkurat det skal jeg gjøre. Tusen takk for alt din gærning. Måtte vi treffes igjen.», skriver Haaland i et innlegg på Instagram.

Haalands agent, Rafaela Pimenta, hyller Eggja i et innlegg på Instagram.

«Helt fra jeg møtte deg forsto jeg at din styrke var å lyse opp ethvert rom. Lite visste jeg at det faktisk var en superkraft, og du skulle gå gjennom så mye, så plutselig og så raskt, på en måte er dét det største eksempelet på styrke, verdighet, toleranse og optimisme som familie og venner noen gang kan drømme om.», skriver Pimenta.

«Det var en ære å være med på en liten del av din reise», avslutter hun

VG omtalte saken først i Norge.

Eggja var kjent som «Mr. fixer» og hadde ansvar for å gjøre Haalands liv så lett som mulig. I mars skrev Aftenbladet en lengre sak om Eggja, hvor tidligere sportsjournalist Egil Ø. Nærland utbroderte om familievennens rolle.

– Ivar er først og fremst en enorm lojal støttespiller for Erling og teamet rundt han. Men jeg oppfatter han også som viktig i forhandlinger rundt Erlings personlige kommersielle kontrakter, sa han.

Eggja er den andre støttespilleren Haaland har mistet på kun et par år. i 2022 gikk også hans tidligere agent, Mino Raiola bort i en alder av 54 år.

(NTB)

Read Entire Article