Guardiola om Haaland: – Han følte seg ikke bra

1 month ago 24



Jærbuen måtte ut på grunn av «muskulære problemer».

  • Johannes Nyborg, VG

    Johannes Nyborg, VG

Publisert: 31.07.2024 09:32

Erling Braut Haaland ble byttet ut i pausen i treningskampen mot Barcelona natt til onsdag.

Manchester City-trener Pep Guardiola fortalte etter kampen at det var grunnet muskulære problemer, ifølge Manchester Evening News.

– Han hadde noen småskader og følte seg ikke bra. Han var ikke komfortabel, og vi ville ikke ta noen risiko, sa Guardiola etter kampen.

Haaland skal ha kjent på problemene også i treningskampen mot AC Milan. Da ble han også byttet ut, men det skal ha vært planlagt på forhånd, ifølge Guardiola.

– Før eller siden må han ta et steg tilbake. Han har vondt, muskulært, og vi ønsker ikke å risikere å miste ham i tre uker. Det ville vært et problem, sier City-sjefen og legger til:

– Samtidig har vi andre alternativer. Oscar (Bobb) gjør en fantastisk jobb. Vi er fornøyde med mange ting.

SKADE?: Mot Barcelona måtte Erling Braut Haaland byttes ut til pause. Etter kampen bekreftet Pep Guardiola at de var bekymret for en mulig skade. Foto: PETER POWELL / EPA / NTB

Erling Braut Haaland har til nå denne sommeren startet alle Manchester Citys treningskamper. Han scoret i de to første. Mot Barcelona fikk han et mål ikke godkjent, til tross for at TV-bildene viste at ballen var i mål.

Oscar Bobb har også imponert, og står med et mål og tre målgivende i Manchester Citys tre første treningskamper i sommer.

  • På lørdag møter Manchester City Chelsea i ny treningskamp. Kampen kan du se med VG+ Sport.
Read Entire Article