Geiranger er klare for bryllup: – Vi skal feire kjærligheten

2 weeks ago 11



Det er bryllupsstemning i sunnmørsbygda. Mange har sett frem til den store dagen. Anne Kristin Møller og Vigdis Jordal har reist fra Oslo til Geiranger for å få med seg bryllupet.

– Da nyheten kom kastet jeg meg på telefonen, og fikk et av de siste hotellrommene på Hotell Utsikten. Derfor er vi her, forteller Møller.

– Ja, vi skal feire kjærligheten. Vi så brudefølget i går. Vi så alle gjestene, og alle var bare så fulle av kjærlighet. For love always wins. Vi syns det er et veldig viktig budskap i enhver verden, sier Jordal.

Bader i Geirangerfjorden før prinsessebryllupet.

Klare for å bade i Geirangerfjorden.

Foto: Remi Sagen / NRK

Brudebad med krone på hodet

De to damene er iført kroner på hodet for å komme skikkelig i stemning denne lørdagen.

– I gamle dager skulle en skremme vekk alle de underjordiske, sånn at bruden ble lykkelig. Jeg har med denne krona, som er laga av perler og nydelige ting, for å skape litt blest omkring bryllupet, forteller Jordal.

I tillegg har de to damene brudebad på programmet – og kronene er selvfølgelig på.

– Vi bader jo hele året, og det er veldig oppfriskende.

– Kjempestas med bryllup

En annen som har sett frem til prinsessebryllupet er Iris Westerås. Hun leier ut rom på Westerås Gard i Geiranger.

Hun forteller at de venter mer gjester enn vanlig, og det skal diskes opp med klippfiskboller, kjekjøtt og bringebærlasagne til middag i kveld.

– Det er jo kjempestas, syns jeg. At de vil komme hit til Geiranger. Det har vært kongelige hit siden tidenes morgen, og det er kjempeflott.

Publisert 31.08.2024, kl. 10.31

Read Entire Article