Frustrerte fans melder om problemer

2 weeks ago 11



Massiv pågang for å kjøpe Oasis-billetter:

Det har vært enorm pågang for å sikre seg billetter til bandet Oasis' konserter i Storbritannia og Irland neste år. Fans melder om nettsidekrasj, feilmeldinger og lange køer.

 Darryl Dyck / The Canadian Press via AP / NTB
OASIS: Gallagher-brødrene i 2008. Foto: Darryl Dyck / The Canadian Press via AP / NTB

Publisert 31.08.2024 17:43

Billettsalget åpnet for alle lørdag formiddag. Men fans som forsøkte å komme inn på de tre nettsidene som står for billettsalget, Ticketmaster, See Tickets og Gigsandtours, forteller om feilmeldinger og at de blir kastet ut av nettsidene før de får mulighet til å kjøpe billetter.

Det var på forhånd ventet at over 1 million billetter til Oasis' konserter neste sommer, ville bli utsolgt i løpet av få minutter. I stedet meldte fans om at de fem timer etter at salget startet, fortsatt ventet på å få kjøpt billett.

– Oasis og Ticketmaster visste om interessenivået, de har rotet dette skikkelig til, skriver en person inn til Sky News.

 Skjermbilde/NTB
KØ: Det var lørdag morgen stor pågang for å kjøpe billetter til Oasis sine comeback-konserter i 2025. Fans blir satt i kø for å i det helle tatt komme inn til billettsalget. Foto: Skjermbilde/NTB

Avviser nettkrasj

Ticketmaster avviser at deres nettside har krasjet og sier at køen beveger seg framover. Nettstedet sier ved 16-tiden at det nå er begrenset med billetter igjen, og at konsertene i Dublin er utsolgt.

Gigsandtours takker folk for tålmodigheten og sier at det har vært ekstremt stor pågang.

Oasis kunngjorde tidligere denne uken at bandet gjenforenes og at de skal holde 17 konserter i Storbritannia og Irland neste sommer. Siden comeback-kunngjøringen har interessen for bandet skutt i været.

Videreselges for store summer

BBC skriver at billetter fredag kveld lå ute til videresalg for mer enn 6000 pund, godt over 80.000 kroner, som er mer enn 40 ganger prisen på en vanlig ståplassbillett.

– Vi har oppdaget at folk har prøvd å selge billetter på sekundærmarkedet siden forhåndssalget startet. Vær så snill å få med dere at billetter kun kan bli videresolgt, til kjøpspris, via Ticketmaster og Twickets, skriver Oasis på sin X-konto. Videre skriver bandet at billetter kjøpt på annet vis, blir avvist.

Bandet med brødrene Liam og Noel Gallagher i spissen ble etablert i 1991. De to har hatt et svært turbulent forhold opp gjennom årene, og i 2009 ble det slutt etter en krangel backstage på en festival i Paris.

Read Entire Article