Flere skadd etter skyting ved motorvei – jakter på gjerningsmann

1 week ago 11



Rundt klokken 18, lokal tid, fikk politiet melding om at en person skal ha avfyrt flere skudd fra et skogsområde langs motorveien noen kilometer unna London.

Til den lokale kringkasteren WYMT, bekrefter Gilbert Acciardo ved sheriffkontoret i Laurel fylke at flere personer er alvorlig skadet, men det er ikke opplyst om hvor mange det gjelder.

Han sier videre at ingen er bekreftet døde.

Politiet har stengt motorveien I-75 ved småbyen London i delstaten Kentucky. I et innlegg på Facebook ber ordfører Randall Weddle folk holde seg unna området rundt avkjørsel nummer 49

Advarer mot etterlyst mann

Ingen er så langt pågrepet, men politiet har identifisert en 32 år gammel mann som de mistenker står bak skytingen. Sheriffkontoret har publisert navn og bilde av den etterlyste mannen, og advarer om at han trolig er bevæpnet og farlig.

De ber publikum om å holde seg unna mannen, dersom de ser ham.

– Vi oppfordrer folk til å holde seg inne, sier Scott Pennington i delstatspolitiet.

FLere politibiler er ute på motorveien I-75 etter meldinger om at flere personer har blitt skutt omtrent ni mil nord for London, Kentucky, USA 7. september 2024.

Et bilde publisert av sheriffkontoret viser at politiet er til stede med store ressurser.

Foto: Sheriff's Office / Reuters

Ber folk holde seg innendørs

Kentucky-guvernør Andy Beshear oppfordrer innbyggere til å holde seg innendørs.

– Vær så snill og unngå området. Vi kommer tilbake med flere detaljer så snart vi vet mer, skriver han på meldingstjenesten X.

London er en liten by i Laurel fylke i Kentucky. Byen ligger drøyt to og en halv time unna Louisville, og har et innbyggertall på rundt 8000

Publisert 08.09.2024, kl. 03.43 Oppdatert 08.09.2024, kl. 03.53

Read Entire Article