– Ble sett på som en som kommer med vranglære, som i verste fall kan lede andre mennesker til helvete

1 month ago 21



Ny episode av Tanken bak ute nå! Hør podkasten i avspilleren under.

Linn Kristin Løvfall-Breistein er gjest i denne episoden av Tanken bak. Foto: Rune Vandvik
  • Solveig G. Sandelson

Publisert: Publisert:

For mindre enn 20 minutter siden

For åtte-ti år siden var Linn Kristin Løvfall-Breistein aktiv i en frikirkelig menighet i Bergen. Hun var lovsangsleder, skrev sangtekster og holdt taler. Så ble hun forelsket i en i samme menighet. En kvinne. Hvordan gikk det? Og hvordan går det nå? Med det å være både skeiv og kristen?

Vil du lytte til Tanken bak i bilen? Last ned Aftenblad-appen. Da kan du høre Aftenbladets podkaster via appen i Carplay.

Vil du bli varslet når det kommer nye Tanken bak-episoder? Lytt og abonner på podkasten i Aftenblad-appen eller i PodMe:

Hør i Aftenblad-appen Hør i PodMe

Tanken bak er en podkast fra Stavanger Aftenblad. Hver uke inviterer programleder og kommentator Solveig G. Sandelson en gjest til å gå i dybden om episodens tema.Du finner den i Aftenbladet-appen, på Aftenbladet.no og hos Podme. Produsent er Rune Vandvik, og ansvarlig redaktør Kjersti Sortland

For åtte-ti år siden var Linn Kristin Løvfall-Breistein aktiv i en frikirkelig menighet i Bergen. Hun var lovsangsleder, skrev sangtekster og holdt taler. Så ble hun forelsket i en i samme menighet. En kvinne. Hvordan gikk det? Og hvordan går det nå?  Med det å være både skeiv og kristen?

Publisert:

Publisert: 5. september 2024 12:03

Read Entire Article