Takterrasse gir feriefølelse midt i byen

1 month ago 20



I hjertet av Damsgårdssundet, på toppen av den gamle fabrikken, finner du dette nydelige rekkehuset med en fantastisk privat takterrasse og sentral beliggenhet.

Annonsørinnhold produsert av Schibsted Partnerstudio

– Selgerne har virkelig satt pris på å leve bilfritt. Det er kort vei til «alt» man trenger i hverdagen, forteller Stine Larsen, eiendomsmegler i PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen.

Stine Larsen

Eiendomsmegler i PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

Rekkehuset ble ferdigstilt så sent som i 2019 og er omgitt av et livlig nabolag med Fløttmannsplassen rett utenfor. Her finner du dagligvarebutikker, kafeer og restauranter, noe som gjør hverdagen både enkel og hyggelig.

– Med gåavstand til både bussforbindelser og bybane, samt bare 15-20 minutters spasertur til Bergen sentrum, kan du enkelt klare deg uten bil, forteller hun.

For de som likevel trenger det, er det parkeringshus i bygget med tilgang til bildeling.

– For barnefamilier er det også verdt å påpeke at det er egen barnehage i bygget. Å levere i barnehagen har aldri vært enklere, sier Larsen.

Er du sent ute med å levere barna i barnehagen? Null stress. Barnehagen er i samme bygning.

Er du sent ute med å levere barna i barnehagen? Null stress. Barnehagen er i samme bygning.

Feriefølelse i byen

Rekkehuset strekker seg over fire plan og holder god standard.

Boligen har en lys og åpen stue-/kjøkkenløsning med gode vindusflater som gir rikelig med naturlig lys og utsikt over byfjellene.

Kommer det inn regn over Løvstakken? En rask titt ut av de store vinduene gir deg svaret.

Kommer det inn regn over Løvstakken? En rask titt ut av de store vinduene gir deg svaret.

Kjøkkenet fra kvalitetsleverandøren HTH har en praktisk løsning og fin kjøkkenøy, med plass til fire barstoler. Med tre soverom og to bad er boligen utformet for å imøtekomme alle behov.

En elegant åpen stue-/kjøkkenløsning og trapp opp til andre etasje.

En elegant åpen stue-/kjøkkenløsning og trapp opp til andre etasje.

– I tillegg er det en egen hybel som per nå gir en månedlig leieinntekt på 10.600 kroner, forklarer megleren.

Boligen har en privat balkong, et perfekt sted å nyte en kopp kaffe om morgenen eller et glass vin om kvelden. Balkongen er tilknyttet boligens hovedetasje og gir en flott utsikt over nabolaget.

Balkongen er stor nok til å ha et lite bord og noen stoler.

Balkongen er stor nok til å ha et lite bord og noen stoler.

– Noe som absolutt bør fremheves, er den private takterrassen på hele 40 kvadratmeter. Her oppe kan du virkelig slappe av og nyte solrike dager eller lune sommerkvelder, forteller Larsen.

Taket er godt skjermet for innsyn, noe som gir en følelse av privatliv og ro, selv midt i byen. Takterrassen er også ideell for grilling, soling eller å skape et frodig uterom med planter og blomster.

1 av 5

– Feriefølelsen midt i byen er ikke langt unna på denne fantastiske terrassen. Her nyter man gode solforhold og utsikt over byfjellene.

På den felles takterrassen dyrkes det tomater, salat og agurk, som alle beboerne kan nyte godt av. En grønn lunge i byen og en moderne livsstil som mange drømmer om.

Fremtidens bydel

Damsgårdssundet er i stadig utvikling, med pågående oppgraderinger og nye tilskudd som kunstgallerier og renoverte badeområder.

– For småbarnsfamilier er dette stedet ideelt. Området byr på flere parker og lekeplasser, og bydelen legger veldig til rette for å bo sentrumsnært med barn.

VilVite og badestranden i nærheten gir spennende aktiviteter for barna.

Samtidig gir områdets ro og fred et trygt oppvekstmiljø. Det er også lett å opprettholde en aktiv livsstil med treningssenter like ved.

– Det er samtidig viktig å påpeke at dette er et område som passer for flere levemåter, og for dem uten barn er det kort vei til restauranter og små barer, avslutter Larsen.

Read Entire Article