Solbakken bekrefter: Bobb trolig langtidsskadet

1 month ago 23



Ifølge flere fotballskribenter skal Oscar Bobb (21) ha brukket et bein i foten. Landslagssjef Ståle Solbakken bekrefter at supertalentet er skadet.

Foto: Nick Potts / Pa Photos / NTB

Publisert: 14.08.2024 20:38 | Oppdatert: 14.08.2024 20:58

– Det var en hendelse på trening i dag som dessverre ikke har endt godt for Oscar. Avventer endelig rapport, men alt tyder på lengre skadefravær, sier landslagssjef Ståle Solbakken til VG.

Flere anerkjente fotballskribenter melder på Twitter at det skal være snakk om en alvorlig skade.

– Oscar Bobb har brukket et bein i foten og er satt på sidelinjen i en lengre periode. Skal ennå vurderes fullt ut, skriver Jack Gaughan på X, Daily Mails mangeårige City-reporter.

Ryktene om en større Bobb-skade begynte å svirre onsdag kveld, og også flere andre fotballskribenter i England rapporterer at det skal dreie seg om et brudd i foten, deriblant Simon Bajkowski i Manchester Evening News.

Manchester City har ennå ikke kommet med noen offisiell bekreftelse, men skaden skal ha oppstått på trening onsdag.

Skaden kommer på et svært dårlig tidspunkt for Oscar Bobb.

Han har briljert og fått stadig mer tillit i sesongoppkjøringen for Manchester City, og det var ventet at han ville starte når laget åpner Premier League-sesongen til helga.

21-åringen har startet samtlige av Citys treningskamper.

Bobb ble kåret til banens beste da Manchester City slo Manchester United i Community Shield på straffespark sist helg, og nordmannen slo blant annet den målgivende pasningen da Bernando Silva scoret.

Se målet her:

– Han er en utrolig spiller som fortjener hvert minutt han får. Jeg beundrer ham så mye for måten han trener på, intensiteten og gleden han spiller med. Han fortjener alt det han får nå, sa Bernardo Silva til VG etter den kampen.

Read Entire Article