Politiet: Her skal prinsesse Märtha og Durek Verrett vies

1 month ago 28



Kjendisbryllupet mellom prinsesse Märtha Louise og sjaman Durek Verrett skal finne sted i Geiranger 31. august. I et vedtak deler politiet vielsesstedet.

 Lise Åserud
NÆRMER SEG: Durek Verrett og Märtha Louise er klar for bryllup i Geiranger lørdag 31.august. . Foto: Lise Åserud

Publisert 08.08.2024 10:00 Sist oppdatert nå

Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett skal vies på Vinjevollen i Geiranger lørdag 31. august. Det kommer fram i et vedtak fra Møre og Romsdal politidistrikt, som skriver at det ikke vil være mulig å operere med drone under vielsen.

Ikke ukjent for kongefamilien

Møre og Romsdal politidistrikt har søkt om tillatelse fra Luftfartstilsynet til å kunne stenge luftrommet over Geiranger i perioden 30. august til 2. september. 

TV 2 og NRK har imidlertid fått innvilget tillatelse til å operere med drone, men i vedtaket kommer det frem at det ikke vil være lov å operere med drone ved følgende aktivitet:

  • Ved ankomst av to hurtigbåter som skal frakte bryllupsgjester 30. august
  • Under vielsen på Vinjevollen lørdag 31. august
  • Ved forflytning av personell med sikringstiltak
20240808_Front
HER SKAL VIELSEN VÆRE: Vinjevoll er langt bak på sletta/åkeren, litt til høyre i ringen - inn mot skogen. Foto: Kristian Haug Hansen / TV 2

Vinjevollen er ikke ukjent for kongefamilien. Tidligere har dronning Sonja besøkt Vinjevollen da hun besøkte verdensarvområder i Geirangerfjorden.

Fortsatt tilbakeholdne 

Det store kjendisbryllupet mellom prinsesse Märtha Louise og sjaman Durek Verrett nærmer seg med stormskritt, men fortsatt er det svært lite informasjon om bryllupet som er kjent for offentligheten. 

Men noen ting vet vi:

Bryllupet finner sted blant spektakulær natur og UNESCO-vernet fjord i Geiranger.

Selve bryllupsfesten holdes på Hotel Union i Geiranger. Hotellet er kjent for historisk sjarm og beliggenhet med utsikt over Geirangerfjorden.

Den aktuelle helgen er hotellet holdt av og lukket for alle bryllupsgjestene.

Dette vet vi om prinsessebryllupet

TV 2 er kjent med at paret slår på stortromma og inviterer til feiring tre dager til ende - og det braker løs allerede torsdag 29. august, i Ålesund. 

Få alle detaljer om bryllupet og alltid siste nytt her.

Read Entire Article