Orkanen «Helene»: TV-reporter reddet kvinne fra flom på direkten

3 hours ago 5



 Fox Weather / APBildet fra TV-kanalens direktesending viser meteorologen og TV-reporteren Bob Van Dillen mens han bærer en kvinne i sikkerhet. Bilen hennes ble tatt av vannmassene. Foto: Fox Weather / AP

En TV-reporter i Atlanta i USA avbrøt sin direktesending om orkanen Helene for å redde en kvinne fra en bil som holdt på å bli tatt av voldsomme vannmasser.

lørdag 28. september kl. 04:20

Værmannen og meteorologen Bob Van Dillen fra Fox Weather avbrøt direktesendingen fredag der han sto i regnet og rapporterte fra orkanen Helenes herjinger.

I bakgrunnen kunne man se en bil som holdt på å synke i vannmassene mens den kvinnelige sjåføren rope om hjelp.

Les også: Minst 44 døde under monsterorkan: – Det ser ut som en atombombe gikk av

I direktesendingen kan man høre Van Dillen ringe nødnummeret 911 mens han roper til kvinnen at hjelp er underveis. Så sier han til kameraet at situasjonen er alvorlig, og at han må komme tilbake til seerne etterpå fordi han må hjelpe kvinnen.

Opptaket fra hendelsen viser at reporteren vasser gjennom vannet mens kvinnen klamrer seg til ryggen hans.

– Jeg kom meg bort til bilen med vannet helt opp til brystet. Hun satt fast i setet mens vannet strømmet inn, sier Van Dillen, som nå blir hyllet som en helt for innsatsen.

Van Dillen sier selv at han ikke tror at nødetatene ville ha rukket fram tidsnok til å redde kvinnen. De kom ikke frem til stedet før 20 minutter senere.

Read Entire Article