Nordmann vant 254 mill. i Eurojackpot: – Begynte å skjelve

1 month ago 29



En mann fra Østlandet har blitt mangemillionær. Han ble mildt sagt sjokkert da han mottok telefonen fra Hamar fredag kveld.

 Truls Aagedal / TV 2
MILLIONÆR: En heldig nordmann ble vinneren av 254 millioner kroner fredag kveld. Bildet er et illustrasjonsbilde og er ikke fra den aktuelle trekningen. Foto: Truls Aagedal / TV 2

Publisert 26.07.2024 21:31 Sist oppdatert nå

Den heldige vinneren ble ringt av Norsk tipping rundt klokken 21 fredag kveld. Det kom som et stort sjokk. 

– Først var han veldig sjokkert. Han begynte å skjelve litt, men han var skikkelig glad, og sa at dette var en stor omveltning i livet, sier Gro Synstad fra Norsk tipping. 

Hun fikk jobben med å ringe den nye mangemillionæren fredag kveld. 

Østlendingen var ute av huset en tur da han ble oppringt, og skulle komme seg hjem med det samme for å ta seg en ny prat med Synstad. 

– Jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Jeg er litt sjokkert akkurat nå, sier mannen, som er fra Østlandet.

Norsk kvinne vant 1,36 milliarder kroner

– Men jeg er skikkelig glad nå, legger han til.

– Jeg skal snakke med han igjen hvert øyeblikk for høre om han har landet litt mer enn i sted, legger sier Synstad. 

Det var to vinnere av førstepremien.  En av dem er nordmannen, og den andre er en svenske. Begge to hadde 5+2 riktige tall. 

Dette er den femte største norske Eurojackpot-premien gjennom tidene. Den største fikk vi i januar i år da en kvinne vant 1 360 020 000 kroner.

 Var det du som hadde kveldens vinnertall? Da har du blitt mangemillionær! Foto: Skjermdump Norsk Tipping.
VINNERTALL: Var det du som hadde kveldens vinnertall? Da har du blitt mangemillionær! Foto: Skjermdump Norsk Tipping.

– Vi gleder oss til å dele gratulasjoner, og er spente på hvor vedkommende befinner seg akkurat nå - om det er utenlands på ferie, eller om det kanskje er hjemme på sofaen foran tv og åpningsseremonien i OL, sier lotteri og trekningsansvarlig i Norsk Tipping, Ingrid Roterud Mathisen i pressemeldingen. 

Hun sier det viktigste nå er å la vinneren bli godt ivaretatt og veiledet. 

– Det er lov å juble skikkelig over en slik beskjed, men så vet vi at det dukker opp mange spørsmål utover kvelden og natta etter at sjokket har lagt seg. Da skal vi sørge for nødvendig støtte i den videre prosessen. 

I tillegg til at norge har fått en ny millionær, ble også to andre nordmenn tredjepremievinnere fredag kveld. Hver av dem vant 827 525 kroner.

Syv spillere vant hver sin andrepremie på 3 353 990 kroner. To av dem er fra Tyskland, en fra Estland, en fra Finland, en fra Tsjekkia, en fra Sverige og en fra Polen.

Read Entire Article