Mbappé debuterer trolig for Real Madrid: – I god form

1 month ago 22



Den franske superstjernen kan få løfte sitt første trofé for klubben allerede i kveld.

 Mbappé var under treningen tirsdag kveld. Foto: SERGEI GAPON / AFP / NTB

Publisert: 14.08.2024 16:46

Onsdag kveld klokken 21 møtes Real Madrid og Atalanta i UEFA Super CupUEFA Super CupÅrlig finaleoppgjør mellom vinneren av Champions League (Real Madrid) og Europa League (Atalanta). i Warszawa. Forventningene er spesielt store til én spiller: Kylian Mbappé (25).

– Han er i god form, som alle de andre guttene. Vi har ikke hatt mye tid til å trene, men det ser bra ut – også for Kylian. Han har kommet i god form og tilpasser seg godt. Alle her har en sjanse til å spille i morgen, svarte Real Madrid-manager Carlo Ancelotti på en pressekonferanse tirsdag.

På grunn av EM og en berømt brukket nese har ikke Mbappé vært med Real Madrid under sesongoppkjøringen i Nord-Amerikasesongoppkjøringen i Nord-AmerikaSpilte tre kamper: 1-0-tap mot AC Milan, 2-1-tap mot Barcelona og 2-1-seier over Chelsea. .

Mbappé pådro seg et nesebrudd i gruppespillkampen mot Østerrike.

25-åringen har dermed ikke spilt kamp siden 9. juli, da Frankrike røk ut av semifinalen mot Spania i EM. Det virker ikke å bekymre Ancelotti.

– Han er fokusert på trening, motivert og jobber hardt. Han viser de utrolige kvalitetene sine, sa han.

Carlo Ancelotti

Real Madrid-manager fra 2013–2015 og fra 2021–.

Atalanta knuste Bayer Leverkusen 3–0 i Europa League-finalen, mens Real Madrid beseiret Borussia Dortmund 2–0.

– Vi er sultne og kan ikke vente med å komme i gang. Det er det første trofeet i en krevende sesong, og vi ønsker å starte sterkt, samtidig som vi er klar over utfordringene, fortsatte Ancelotti.

En annen utfordring for Ancelotti har vært å velge ut en startellever blant stjernegalleriet sitt – og i hvilken posisjoner stjernene skal spille.

– Jeg har et stort problem. Jeg har tenkt på hvem som skal starte og hvem som må stå over. Det ødela ferien min, fleipet han på pressekonferansen.

Det er ventet at Mbappé spiller i 9er-rollen9er-rollenSpissplass., flankert av brasilianerne Vinicius Jr. og Rodrygo.

Carlo Ancelotti må klare seg uten midtbanespiller Eduardo Camavinga. Franskmannen forstuet et leddbånd i kneet i en duell med landsmann Aurélien Tchouaméni under en trening tirsdag, og må belage seg på en periode på sidelinjen.

Med seier i kveld tar Ancelotti sitt fjortende troféfjortende troféTil nå har Ancelotti vunnet La Liga to ganger, den spanske cupen to ganger, den spanske supercupen to ganger, Champions League tre ganger, supercupen to ganger og klubb-VM to ganger. som Real Madrid-manager – og vil med det utligne Miguel MuñozMiguel MuñozReal Madrid-manager i 1959 og fra 1960 til 1974.’ som mestvinnende manager i klubben.

Camavinga vridde seg i smerter etter duellen. Foto: Leszek Szymanski / EPA / NTB

For Atalanta-manager Gian Piero Gasperini (66) byr kvelden på et møte med en tidligere «arbeidskamerat». Gasperini og Carlo Ancelotti (65) har jobbet sammen i Juventus.

– Det blir veldig spesielt for meg å møte ham i denne finalen. For 30 år siden trente jeg Juventus sitt U-lag. Han trente A-laget. Det er lenge siden, men det blir flott å møtes igjen i en finale som denne, sier Atalanta-treneren som for få måneder siden feiret slik:

Mbappé har lenge vært åpen om at han drømte om å spille for Real Madrid. Allerede som 14-åring besøkte han treningsanlegget til klubben.

Gigantovergangen ble bekreftet i starten av juni. I midten av juli ble han presentert foran et fullsatt Santiago Bernabéu.

– Wow. Det er utrolig å være her. I dag går drømmen min i oppfyllelse, og jeg kommer til å gi alt for denne klubben, sa Mbappé under sin første pressekonferanse som Real Madrid-spiller.

Få oppdateringer om kampen i VG Live.

Read Entire Article