Manglet én kyllingbit og dressing – kjørte ned fastfood-ansatt

1 month ago 31



Begeret rant over for Missouri-kvinnen som ikke fikk det som hun ville på en fastfood-restaurant.

 Colourbox
RASENDE: En kvinne fra Missouri skal ha mistet besinnelsen, og gått til angrep mot en Jack in the Box-ansatt. Illustrasjonsbilde. Foto: Colourbox

Publisert 25.07.2024 21:39

Mange har nok opplevd at det noen ganger mangler en ting eller to i bestillingen når man er på restaurant. 

Det er kanskje naturlig å bli irritabel når sulten melder seg, men få tar det kanskje så langt som det en kvinne fra Missouri i USA nylig gjorde. 

16. juli dro 41-årige Talanye Carter innom en av restaurantene til fastfood-kjeden Jack in the Box i Central West End i St. Louis. 

Her skal Carter ha gått til restaurantsjefen og klaget over at det manglet én fritert kyllingbit i sin tidligere bestilling hos restauranten noen dager før, 13. juli. Lederen skal deretter ha forsøkt å gjøre det godt igjen ved å gi henne den ene savnede biten. 

 Vladimir Bondarenco / Colourbox
MISFORNØYD: En feil i bestillingen hos fastfood-kjeden Jack in the Box gjorde en Missouri-kvinne rasende. Det hele begynte med spytting på en ansatt, hvorpå situasjonen eskalerte. Illustrasjonsbilde. Foto: Vladimir Bondarenco / Colourbox

Det skriver TV-stasjonen KTVI, som gjengir politiuttalelser fra St. Louis Metropolitan Police Department.

Men til tross for godtgjørelsen, var ikke 41-åringen særlig fornøyd og ble irritert – ranchdressingen manglet – og hun skal angivelig ha spyttet sjefen i ansiktet. 

Dette var imidlertid ikke slutten på visa. 

Da Carter var på vei til parkeringsplassen utenfor Jack in the Box, fulgte den ansatte etter, og prøvde å notere seg registreringsnummeret på bilen hennes. 

Det likte ikke 41-åringen, som skal ha blitt rasende. 

Ifølge politirapporten skal Carter ha løpt mot den ansatte, og truffet skulderen til vedkommende. 

Glemmer hunden i heisen - så skjer dette

Siden satte Missouri-kvinnen angivelig bilen i revers, og rygget inn i restaurantsjefen. 

Bilen traff lederens venstre fot og ankel, og slo vedkommende ned i bakken. Ankelen var synlig hoven og forslått etter påkjørselen.

Carter skal ha forlatt stedet etter angrepet, men ble arrestert dagen etter. 

Hun er siktet for to tilfeller av vold, og er varetektsfengslet i påvente av en høring 30. juli og en påfølgende rettssak 20. august.

Read Entire Article