– Magien med Snoop Dogg er at han forelsker seg hele tiden

1 month ago 23



Snoop Dogg gjør sitt beste for å stjele stråleglansen fra OL-atletene – og stuntene han gjør som spesialreporter, går viralt.

1 av 4Foto: Charlie Riedel / AP / NTB

Publisert: 06.08.2024 12:08

Rapperen og entreprenøren har fått ekstrajobb som spesialkommentator for den amerikanske kanalen NBC under OL. Under mesterskapet har han blitt sin egen underholdningssjanger.

– Vi er positivt overrasket over populariteten hans, men du må aldri undervurdere Snoop Dogg. Han har en vidunderlig blanding av skryt og positivitet, har NBC-produsenten Molly Solomon uttalt til nyhetsbyrået AP.

For rapperen har vunnet voldsomt mange nye tilhengere, langt utover sin ordinære fanskare. Selv delte han et Instagram-innlegg der en kar ved navn Josh forteller at moren ringte ham for å dele hvor begeistret hun var for å se Snoop i OL.

– Jeg måtte minne henne på at hun én gang ga meg husarrest for å ha kjøpt en av platene dine.

– Magien med Snoop Dogg er at han forelsker seg hele tiden. Han møter en idrettsutøver, og han forelsker seg, sa NBC-programleder Hoda Kotb.

– Ikke verst

Snoop-hypen begynte å vokse allerede før OL-starten i Paris, da han løp 200 mete r under det amerikanske OL-uttaket – iført det amerikanske flaggets farger og et hyllestportrett av den avdøde basketstjernen Kobe Bryant. Snoop kom sist i løpet mot Ato Boldon og Wallace Spearmon, men var like blid.

– 34.44 for en 52-åring? Ikke så verst, sa han etter innsatsen.

Etter at Snoop Dogg var fakkelbærer under innvielsen, har flere av hans opptredener gått viralt, noe som blant andre Rolling Stone har skrevet om. Her er noen av Snoop-stuntene:

* Antrekk vekker oppsikt

Snoop har vært nøye med å støtte sine favorittatleter gjennom klesvalgene sine. I tillegg til Kobe Bryant-dressen har han brukt flere spesialdesignede antrekk som hyller utøverne med bilde:

Han brukte en Simone Biles-jakke og -t-skjorte under turnfinalene. Han hadde også på seg en Kelly Chang-overdel under en Sarah Hughes-jakke for å hylle de kvinnelige strandvolleyballspillerne fra USA.

* Egne røykringpins

Snoop Dogg har også tatt såkalt «pin trading» til et nytt nivå: Å bytte pins har lenge vært rene sporten under OL, og alle stjerner har sine spesiallagde pins. Selvsagt ville ikke Snoop være dårligere.

I et innlegg på Instagram poserte han med sin egen, høyst uautoriserte pin. Den forestiller Snoop – kjent for sitt marihuanamerke Leafs – mens han blåser røyk formet som OL-ringer ved siden av Eiffeltårnet.

En av de heldige mottakerne er tennisspilleren Coco Gauff , som kunne vende hjem – ikke med medalje, men iallfall med en Snoop-pin.

* Dans med kvinnenes turnlag

Simone Biles la merke til Snoop der han sto og danset i vei på lekteren.

Hun og lagkameraten Jordan Chiles kastet seg med, i et olympisk danseparty som for lengst har gått viralt.

* Svømmetime med Michael Phelps

Iført badebukser og badehette hoppet Snoop i poolen med Phelps, vinner av 23 gullmedaljer, for en kort svømmetime.

– Takk til Phelps-familien og teamet som må gi meg litt oksygen nå med en gang, peste han etterpå.

* Som heiagjeng

Da den amerikanske svømmeren Caeleb Dressel tok gull, ble han heiet fram av Snoop – som sto på lekteren sammen med Dressels kone Meghan, mens de sammen ropte :

«Dette klarer du, baby! Gull, gull, gull, gull!

* Badminton-kommentator

Det er mange sporter man forventer at Snoop Dogg skal like, men badminton er ikke den første man tenker på. Men han har prøvd seg som kommentator da USA møtte Kina – riktignok med en ordveksling som dette :

– Gi meg den. Nei, den trenger jeg. Nei, her borte. Nei, der borte. Hva med der borte … Nei, sett deg ned. Vent litt, vent litt … Kom deg vekk! Flytt deg! Jeg sa jo at vi trenger den!

* Snoop har hesteskrekk

Det vakte heller ikke lite oppsikt da Snoop og Martha Stewart – jepp, kokebokdama (83) – ble rullet inn i Versailles-parken i hestevogn, kledd som dressurryttere. Det innebar svart livkjole, hvite bukser, hansker og ridehjelm. Stewart røpet at rapperen er litt redd hester og aldri har sittet på hesteryggen.

– Jeg er interessert i hestene som danser og har lyst til å gi dem gulrøtter og epler, så de får litt mat før de gjør greia si, sa Snoop.

* Hood-fekting

Han har også fått med seg skateboarding og strandvolleyball, før han søndag stilte opp og heiet på de amerikanske fekterne.

I forkant prøvde han fekteferdighetene og fikk motparten til å bryte sammen i latter da Snoop prøvde å lure ham til å tro at skolissene hans måtte knyttes.

– Jeg er fra hooden, forklarte rapperen trikset sitt.

Read Entire Article