Jim Solbakken i ordkrig med svensk fotballsjef: – Sveriges største struts

1 month ago 12



Mandag ble norske Colin Rösler klar for Malmö. Overgangen skaper rabalder i Sverige.

Foto: CHRISTOFFER BORG MATTISSON / BILDBYRÅN

Publisert: 07.08.2024 15:43

For i et intervju med Aftonbladet går den profilerte fotballagenten Jim Solbakken til frontalangrep på Mjällby-sportssjef Hasse Larsson.

Det skjer altså i kjølvannet av Colin Röslers (24) overgang fra Mjällby til storheten Malmö. Solbakken representerer Rösler, sønnen til norgesvenn Uwe Rösler.

– De brøt avtalen vi hadde. Og det som gjør meg enda mer forbannet er hvordan de behandlet Colin, og at han havnet i en skvis til tross for at han er verdens snilleste gutt. Dette har ikke noe med meg å gjøre. Hasse Larsson er Sveriges største struts. Han stakk hodet i sanden og svarte ikke på telefonen i en uke. Derfor holdt overgangen på ryke flere ganger, sier Aftonbladet.

Colin Rösler

Meldte overgang fra Mjällby til Malmö.

Rösler hadde to år igjen av kontrakten med Lillestrøm da han ble klar for Mjällby. Solbakken hevder LSK ikke fikk noen videresalgsklausul og at Mjällby ikke betalte noe agenthonorar i forbindelse med overgangen.

– I stedet hadde vi en klar avtale, både muntlig og skriftlig, om premissene for hvordan Colin skulle få forlate Mjällby. Den avtalen har klubben brutt fullstendig, mener Solbakken.

Solbakken sier han «aldri har opplevd lignende» i sine 25 år som agent.

Mjällbys sportssjef Hasse Larsson fnyser av kritikken til Jim Solbakken. Foto: Anders Bjurö/TT / TT Nyhetsbyrån / NTB

Sportssjef Hasse Larsson, som er den andre parten i saken, går til motangrep på Solbakken.

Han mener påstanden om avtalebrudd er «skitsnack» og løgn, og mener det ikke stemmer at han har unngått å ta telefonen.

– Jeg kan si så mye som at han er den typen agent som vi aldri kommer til å prate med igjen. Han har løyet om alt fra start til slutt, hevder Larsson.

Mjällby-sjefen har imidlertid ikke noe vondt å si om Rösler.

– Det er kjipt å miste Colin, som er en fantastisk gutt med bra personlighet. Dessuten er han en nær venn. Jeg ønsker ham lykke til, avslutter Larsson.

Read Entire Article