«I sannhet så er der intet nytt under solen, av all den ondskapen som menneskeheten ser og opplever i dag»

1 month ago 44



– Glemmer du historien og ikke tar vare på den, har den dessverre en lei tendens til å gjenta seg, sier Arnt Olav Penne, som jobber som frivillig på Festung Lista.

Man trenger ikke å ta vare på historien for å forhindre at den ikke skal gjenta seg. Det gjør den uansett, og uansett har den en sterk tendens til å gjenta seg!

Se bare på det som skjer i nåtiden rett foran våre øyne: Krig, rykter om krig, ødeleggelser i fleng over uskyldige og og skyldige mennesker. Selv om ivaretakelsene av historien - historiene - har blitt ivaretatt aldri så meget, så har ikke det forhindret gjentakelsene av ondskap og krigers ødeleggende effekt og aktiviteter, i denne verden!

Hva sier Bibelen? Bibelen sier: Pred. 1:9. «Det som har vært, er det som skal bli, og det som har hendt, er det som skal hende, og det er intet nytt under solen.»

Bibelen er klinkende klar i ett og alt, hva det profetiske ordets forutsigelse formidler - fordi at det har et «Så sier Herren» i seg, som overskrift og undertegnet! Bibelen er klinkende klar: Menneskene lærer aldri, ondskapen som har vært før, er det som kommer igjen. Det gjentar seg! Ondskapen som har hendt, er den samme ondskapen som skal hende igjen! I så henseende, er der ikke noe nytt under solen!

Hva sier Bibelen? Bibelen sier: Pred. 3:15a. «Hvad der er, det var allerede før, og hva der skal bli, det har også vært før.»

Klar bibelsk tale: Det som er, det var allerede før, og av alt det som skal bli, det er en repetisjon - reprise, av det som har vært før! I sannhet så er der intet nytt under solen, av all den ondskapen som menneskeheten ser og opplever i dag. Det er ikke noe nytt, det er en gjentakelse av alt som har vært før! Inkludert den nye verdensregjeringen som sannsynligvis begynner og avsluttes med denne verdens kommende Antikrist, og hans ugudelige globale elite - sammensvorne elite!

I sannhet så er der intet nytt under solen, av all den ondskapen som menneskeheten ser og opplever i dag.

Bibelen sier: Pred. 3:16. «Fremdeles så jeg under solen at på dommersetet, og hvor rettferdigheten skulle råde, der rådet gudløshet.»

Hva ser vi idag? Nettopp dette at på grunn av urettferdighetens ugudelige, antikristelige elite, er det at all denne tids ondskap forfriskes, friskes opp igjen og gjentar seg! Men i vår tid i en mer forfinet og avansert fremstilling og måte å gjøre det på og måte å utføre det på!

Historieløs skal man nødvendigvis ikke være, men historie-ivaretakelse verken hindrer, eller stopper det som har vært før! De som tror det har nok oversett hva Bibelen profeterer om identiteten mellom det som har skjedd, og det som skjer i fortid og i nåtid, som vi er en del av og får oppleve i dag!

En ting er sikkert, vi opplever i hvert fall Bibelens profetiske troverdighet!

Med vennlig hilsen

Ove Jan Ludvigsen

Read Entire Article