Se kommunestyret i Lyngdal direkte her

7 hours ago 4



Festeavtalen i forundringsparken, alkoholpolitiske retningslinjer og eierskap i Sørlandsbadet er noen av sakene som skal opp når kommunestyret i Lyngdal samles til møte torsdag ettermiddag. Se møtet direkte øverst i denne saken. Sendingen starter klokka 16.30.

Saklisten til dagens møte er omfattende. Blant de politiske sakene som behandles er alkoholpolitiske retningslinjer for Lyngdal kommune, samtrusmiddelpolitisk handlingsplan.

Videre skal flere forskrifter behandles, blant annet forskrift om hovedmålform ved den enkelte grunnskole i Lyngdal kommune, og forskrift om skoleregler.

– Kommunestyret skal videre ta stilling til en søknad om støtte fra vennskapssamarbeidet med ukrainske Kryvyi Rih, opphør av festeavtale mellom Forundringsparken AS og Lyngdal kommune, spørsmålet om kommunale boliger for vanskeligstilte, videre eierskap i Sørlandbadet IKS, tilleggsbevilgning for oppgradering av scenetrekk og scenemekanikk i Lyngdal kulturhus samt valg tilknyttet forliksrådet. For å nevne noen av de i alt 22 politiske sakene, heter det på kommunens hjemmesider.

Kommunestyremøtet starter med en orientering om Norsk Villakssenter, ved varaordfører Eivind Arnt Husøy (Ap).

Read Entire Article