Helseth og Kavlie slått på målstreken i verdenscupen i Polen

1 week ago 10

16. juni 2024 kl. 09:41

NTNUI nummer sju i Jukola-stafetten: – Irritert

NTNUIs Eirik Langedal Breivik var irritert etter Jukola-stafetten i Finland lørdag. Han fant ikke siste gir i orienteringsløpet.

Han løp studentlaget fra Trondheim inn til 7.-plass på siste etappe. Mats Eidsmo vant første etappe av løpet som gikk natt til søndag utenfor byen Vasa i Finland.

Deretter gikk det tyngre for laget som ble slått med 23 minutter av det svenske vinnerlaget Stora Tuna. I vår ble NTNUI nummer fire på 10mila.

– Det er helt greit, men jeg er litt irritert over at jeg ikke klarer å gire opp slik som jeg gjorde på 10mila, sa Langedal Brevik.

– I dag hadde jeg bare ikke helt kroppen, fastslo han.

I tillegg til Eidsmo og Breivik løp Kristian Forsbacka, Oskar Edvardsson, Nils Tveite, Isak Jonsson og Sigurd Paulsen Vie for det beste norske laget.

Nest best av de norske ble Tyrving på 17.-plass. Mer enn 1600 lag stilte til start. (NTB)