Går ut mot OL: – Må nok heve kvaliteten

1 month ago 22



De aller fleste skulle vel sagt seg fornøyd med OL-bronse rundt halsen - noe Nyjah Huston trolig også er, men ikke med medaljens holdbarhet.

Nyjah Huston med sin bronsemedalje etter skateboardfinalen i Paris. Foto: Pilar Olivares / Reuters
  • Fredrik Ouren Jostad, VG

    Fredrik Ouren Jostad, VG

Publisert: 10.08.2024 12:38 | Oppdatert: 10.08.2024 12:57

– Jeg vet ikke helt med OL-medaljer. Vi må heve kvaliteten litt, uttaler amerikaneren i en historie postet på Instagram til sine 5.3 millioner følgere.

På videoen viser han medaljen som tydelig har en annen kvalitet enn da den første gang ble hengt rundt halsen i Frankrike.

– Disse olympiske medaljene ser bra ut når de er helt nye, men etter å ha hatt den på huden min med litt svette en stund og i tillegg latt vennene mine bruke den over helgen, er de tilsynelatende ikke så god kvalitet som man skulle tro.

– Det ser ut som medaljen har kommet tilbake fra krig, følger han opp med i neste innlegg.

Ifølge Dailymail har OL-arrangøren fått med seg Hustons uttalelse og deretter lovet å erstatte ødelagte medaljer.

29-åringen har vært blant verdens beste skatere i en årrekke og konkurrerer i disiplinen «street». Foto: Angelika Warmuth / Reuters

Til tross for misnøye med kvaliteten er OL-medaljen Hustons første. Han endte like bak den japanske gullvinneren Yuto Horigome og lagkamerat Jagger Eaton.

  • Se alt av OL på Max.

29-åringen har tolv gullmedaljer fra X-games streetstreetSkateboard-disiplin der man kjører på elementer som like gjerne kunne vært midt i byen. og seks fra VM i samme disiplin. I tillegg har han ni sølvmedaljer og fire bronsemedaljer på tvers av begge mesterskapene.

Han unnskylder allikevel seg selv i samme post.

– Jeg antar at medaljene er ment for å ligge i et etui, og at de ikke er ment for sending.sending.Et uttrykk som brukes av actionsportutøvere når man skal gjøre noe stort. «Send it» på engelsk.

https://@vgno/vgtv-stories?playlistId=FulSA5iyrKyYsWiWfolad3e7
Read Entire Article