Ekstremt sjelden alligator født i dyrepark

1 month ago 33



Ifølge Wild Florida finnes det kun 100 til 200 albino-alligatorer i verden.

 Wild Florida
SEE YOU LATER ALLIGATOR: Det finnes ikke mange alligatorer som ligner på denne lille krabaten. Snart blir den å se hos dyreparken Wild Florida. Foto: Wild Florida

Publisert 07.08.2024 06:15

Nylig delte dyreparken Wild Florida i USA en gladnyhet på sine plattformer:

– Vi er veldig stolte av å ønske vår nyeste innbygger velkommen til Wild Florida. En svært sjelden babyalbino-alligator, skriver dyreparken på Facebook.

Ble avlet frem

Den hvite alligatoren har vært en del av et avlsprogram for albino-alligatorer, og dyreparken er glad for at det ble vellykket.

– Med hardt arbeid og engasjement fra vårt krokodilleteam, jobbet vi sammen for å produsere en perfekt, sunn klekking av albino-alligator denne sesongen, sier Andrew Ayala fra dyreparken i en pressemelding.

Foreldrene til den lille alligatoren, Snowflake og Blizzard, har bodd hos Wild Florida i sju år, og deres siste klekking skjedde sommeren 2022.

Det nye tilskuddet i familien holder til i dyreparkens egen krokodillepark, men blir ikke synlig for publikum før om en måned.

Veldig sjelden

Fox News skriver at alligatoreggene ble oppholdt i en inkubator som dyrepasserne tok seg av.

En albino-alligator lever vanligvis ikke lenge i naturen, men Wild Florida tilrettelegger for dyrene sine slik at de kan leve i et miljø de trives i.

Albino-alligatorer er ekstremt sjeldne, ifølge dyrehagen, og det eksisterer trolig bare 100 til 200 av dem.

Alligatorene har en unik hud og rubinrøde øyne ettersom de mangler melanin.

Dyreparken har ikke delt navnet til albino-alligatoren enda.

Read Entire Article