Brighton henter kantspiller fra Newcastle

1 day ago 7



1. juli 2024 kl. 06:45

Ruud klar for Wimbledon etter magetrøbbel: – Nesten 11–12 dager med mye tid i sengen

Casper Ruud har hatt en trøblete inngang med magesykdom før Wimbledon. Nå føler nordmannen seg bra foran møtet med australske Alex Bolt i første runde.

I etterkant av semifinale-exiten i Roland Garros, har Ruud slitt med en parasitt i magen. Dermed står nordmannen uten kamper på gress denne sesongen, før han stiller til start i tradisjonsrike Wimbledon.

– Det har vært noen litt utfordrende, slitsomme uker, i forhold til at jeg har hatt magetrøbbel. Fra Paris, da det kicket inn, var det nesten 11–12 dager med mye tid i sengen. Jeg hadde lite energi og det var vanskelig å få i seg altfor mye mat, sier Ruud til NTB.

Snarøya-gutten forteller at han fikk en litt unik variant av en parasitt i magen, men begynner å føle seg bra.

– Jeg er heldigvis tilbake på beina og vel så det. Jeg har vært her i London siden mandag og fått trent. Hver dag har føltes bedre og bedre, forteller Ruud og legger til:

– Jeg har fått tilbake mer og mer energi, fått tilbake matlysten. Jeg føler meg egentlig ganske tilbake til normalen nå.

Nordmannen har ennå til gode å komme seg videre fra andre runde i turneringen. Dit kom han både i 2022 og 2023, men ikke lenger.

– De siste par årene har jeg i hvert fall klart å vinne første runde. Målet er å vinne flere enn det også, men det er en utfordrende første runde. Alle her er gode.

Han er seedet som nummer åtte i Wimbledon og møter australske Alex Bolt i første runde, mandag klokken 12.

(NTB)

A5A5WF2W0A4

Foto: AP
Read Entire Article