Brann kjører over Rosenborg

1 week ago 14



(Brann – Rosenborg 3-0) Sommervær i mai og Brann på tabelltopp.

 Brann jubler etter at Ole Didrik Blomberg stupte inn 1–0. Foto: Paul S. Amundsen / NTB

Publisert: 04.05.2024 19:35 | Oppdatert: 04.05.2024 19:59

Det var all grunn til feststemning på fullsatte Brann Stadion lørdag kveld.

«Rosenborg rykker ned», sang hjemmefansen. Allerede etter to minutter stupheadet Ole Didrik Blomberg vakkert inn kampens første.

Rosenborgs 16 år gamle midtstopper Håkon Volden har fått ros i det siste, men han mistet ballen i livsfarlig område før baklengsmålet.

Blomberg, Aune Heggebø og Ulrik Mathisen hadde gode sjanser til å gjøre 2–0 før hvilen.

Frustrasjonen var åpenbar hos Rosenborg. Trener Alfred Johansson slo ut med armene på sidelinjen, assistent Alexander Tettey ristet på hodet og profilen Ole Sæter slo i taket på benken da han gikk av.

 Alfred Johansson og Rosenborg fikk det blytungt i Bergen. Foto: Paul S. Amundsen / NTB

Annenomgang startet som den første: Med et tidlig Brann-mål. Aune Heggebø nikket inn et innlegg fra Niklas Fernando Castro. Rett etterpå blåste Emil Kornvig muligheten til å sette 3–0 over fra straffemerket.

3–0 kom på et saksespark fra Castro etter 75 minutter. Trolig var ballen inne allerede på en avslutning fra Heggebø like før, men det spiller liten rolle.

Aune Heggebø feirer 2–0. Foto: Paul S. Amundsen / NTB

– I forhold til det jeg har forventa så hadde det vært en bonus å få med seg et resultat. Ja, det er jo litt krise at det blir en såpass dårlig kamp da, sa tidligere storspiller Steffen Iversen på Adressas TV-sending.

Brann topper foreløpig Eliteserie-tabellentopper foreløpig Eliteserie-tabellenBodø/Glimt, Molde og Strømsgodset ligger bedre an om de vinner sine kamper. med 14 poeng på syv kamper.

«Gullet ska hem», sang selvsagt Brann-fansen.

Etter en oppløftende start, har det vært en marerittuke for Rosenborg med tap 0–3 hjemme for Bodø/Glimt, cupexit mot Fredrikstad og ydmykelsen i Bergen. Trønderne står med ni poeng på seks eliteseriekamper.

Brann røk også ut av cupen mot Levanger:

Read Entire Article