Valgseier for Kamala er det ingen som reelt tror på, utenom Udjus

1 month ago 28



Nå som Joe Biden har trukket seg så var ikke media knappe før de hev seg over Kamala Harris, og backer henne rått.

Foto: Kevin Mohatt / Reuters

Til tross for at hun er lengre bak enn Joe Biden i viktige valgstater så virker det som at FVN har klokketro på henne.

Det er kun én grunn til at alle stiller seg bak Kamala Harris. Money Money Money. Det er regler rundt valgkamp donasjoner, og Joe og Kamala deler kontoen som rike har fylt i forkant.

Jo visst kan Kamala vinne

Kamala Harris var ikke førstevalget til visepresident i 2020. Siden DEI (Mangfold) er det viktigste for Demokratene, og George Floyd og BML-bevegelsen tok fatt i valgkampen i fjor hadde ikke Biden noe annet valg enn å velge Kamala. Han har selv kritisert henne, og det samme har hun gjort om Biden, som Udjus selv skriver.

Alternativet er å velge en kandidat som løp fattig inn i denne valgkampen. Donasjoner over 2000 dollar er ifølge diverse politiske konservative podcaster jeg følger daglig, ikke lov. Det finnes sikkert smutthull i dette. Samtidig er alternativene også dårlig likt i vippestatene.

Demokratene internt har press på å føre prosessen demokratisk. Det er vel 14 millioner medlemmer av partiet som har sendt sine mandater til å stemme inn Joe Biden. Disse mandatene kan ikke bare nå velge Kamala. Det ville vært meget udemokratisk.

Litt som JFK-skytingen, retter alle konspirasjonsteorier seg mot amerikansk etterretningstjeneste og at de stod bak det hele også denne gang. JFK var også litt som Trump i sin politiske måte. Måten Trump prater på er usmakelig for Norge, men helt vanlig i USA.

Har Kamala sjans å vinne valget? Joda, men ikke mot Trump. Det vet demokratene.

Alt ligger til rette for at Trump vinner. Du blir ikke mer amerikansk enn å bli skutt, for så å reise seg. Det er folket mot eliten og deprimerte single damer. Den som gir sitt liv for amerikanerne er ansett som virkelige helter i USA. Det var protokollbrudd så det holdt da han fikk reise seg og rope Fight Fight! Men du kunne ikke fått ett bedre bilde i en valgkamp.

Udjus tror Kamala kan vinne, det gjør ikke majoriteten i USA akkurat nå i de viktigste statene. Demokratene ligger an til å miste 54 seter i Kongressen og over 20 i Senatet. Det er det demokratene prøver å gjøre noe med nå. Valgseier for Kamala er det ingen som reelt tror på, utenom Udjus og majoriteten av norske journalister.

Håper uansett at de som leser har fått litt mer bredde på informasjonen. Og ikke svelger helt at Kamala Harris nå er en god motkandidat. Heller den eneste som kan redde noe av den fryktelige realiteten for demokratene. Bra for USA, dårlig for Norge og verden.

Det blir interessant å se om demokratenes landsmøte klarer å velge ny kandidat på en «demokratisk» måte. Det er mange fløyer som skal forhandle posisjoner.

Innlegget er forkortet. Red.

Read Entire Article