Stjernespissen i tårer: – Det var en lettelse

3 hours ago 4



Darwin Núñez har slitt med tilliten under Arne Slot denne sesongen, men mot Bournemouth fikk han endelig sjansen fra start.

Uruguayaneren har ikke alltid hatt hellet på sin side under tiden på Merseyside, og traff stolpen hele ni ganger forrige sesong. Lørdag ble det endelig stolpe inn.

Nunez flikket ballen til Salah med hodet, og la på sprang langs kanten. Med ballen tilbake i beina, dro han seg innover i feltet og skrudde ballen perfekt via den lengste stolpen og inn. En praktfull scoring.

Under feiringen fikk han tårer i øynene. Dette betydde mye.

Det var ikke bare glede, det var en lettelse å få den scoringen, sa Viaplays ekspert Jan Åge Fjørtoft.

4lwECh8LPX8

LETTET: Endelig satt den for Nunez.

Foto: Reuters

Det var sesongens først mål for Nunez og hans første nettkjenning siden april. Samtidig fikk han lagt inn en god søknad til å starte flere kamper under klubbens nye manager. Han ble byttet ut til stående ovasjoner etter 71 minutter.

– Han har definitivt vært et av lyspunktene i dag, sa kommentator Lars Tjærnås.

– VM i bærtur

Før den tid hadde det vært Luis Diaz-show på Anfield. Colombianeren er i superform og scoret to ganger på to minutter like før halvtimen var spilt. Det første målet kom etter rot i gjestenes forsvar, hvor keeper Kepa Arrizabalaga havnet på mellomdistanse.

Diaz rundet ham enkelt og trillet ballen i målet.

Det er VM i bærtur, konkluderte Fjørtoft.

Like etter var angriperen på tur fremover igjen, og banket ballen mellom beina på keeperen. Diaz' femte mål i Premier League denne sesongen, hvor bare Erling Braut Haaland (9) har flere.

– Bournemouth er blitt satt på skolebenken i dag, sa Chris Sutton, tidligere toppspiller og nåværende ekspert hos BBC.

NnBXs8DkDlg

I FORM: Luiz Diaz

Foto: Reuters

Bunnsolide bakover

Akkurat nå topper Liverpool Premier League-tabellen, med 12 poeng på fem kamper. Bare et bananskall mot Nottingham Forest i forrige serierunde, har stjålet poeng fra Slots menn denne sesongen.

De rødkledde har bare sluppet inn ett mål – det ene mot Forest. Det er færrest i ligaen. Mot Bournemouth holdt de nullen igjen.

Liverpool er også blant lagene som scorer mest, og de gamle angrepsstjernene, som Mohamed Salah og Diaz, har fortsatt å levere under ny ledelse.

Det er imidlertid ingen garanti for at Liverpool topper tabellen når helga er omme. Søndag er det storkamp mellom Manchester City og Arsenal, hvor førstnevnte har mulighet til å snike seg forbi og til 1. plass igjen.

Publisert 21.09.2024, kl. 17.53 Oppdatert 21.09.2024, kl. 17.56

Read Entire Article